בהמשך ל: https://grid.co.il/d/3015-overrated-albums
לדעתי Kiss Land, אני מופתע שהאלבום הזה קיבל 65/100 ב-metacritic. לדעתי הוא 8/10
ואני ו@God נסגור את הדיון: Avantdale Bowling Club
tears in the rain מאסטרפיס לא מהעולם הזה
Arad18 אנלא מאמין שהאלבום הזה אשכרה קיבל 6.2 מ-Pitchfork וואט דה פאק After Hours קיבל 7.9
Zehavi כולם פה חוץ מאפרו ממש לא אנדרייטד הם מוערכים על ידי כל היפ הופ הד שיש בערך
Arad18 לא ממש ראיתי דיבור עליהם
Arad18 MISTA THUG ISOLATION הכי אנדרייטד שיש
יש דיבור על אגלי מיין, אבל רק של מעריצי היפ הופ הארדקור
Zehavi אז אתה לא באינטרנט אם אתה לא רואה דיבור על ליל אגלי מיין או בילי וודס, בכל קהילת היפ הופ יש דיבור עליהם, כנל על cunninlynguists למרות שהם כן קצת אנדרייטד אבל לא האלבום הזה לפחות
חוץ מapos אולי אתה צודק
Below The Heavens
אשכולות כאלו תמיד מזכירים לי שאני שומע יותר מידי מיינסטרים. לא חושב שיש אלבום שאני ממש משתגע מכמה שהוא אנדרייטד.
יש מצב אני אזכר בכזה בקרוב
Zehavi אתה מודע לזה שWBF של אלקמינו זה הדלפה כן? זה לא שלו והוא מתנער מזה זל זה חומרים לא גמורים שמישהו הדליף לו
הכרתי מרדיט, ממה שראיתי בקושי מדברים על האמן הזה וגם אם כן אז בעיקר על האלבום השני שלו שתי האלבומים מטורפים שווה לשמוע
em7 פיו הסתכלתי על זה בRYM עכשיו זה נשמע גואטי רצח
em7 התחלתי לשמוע וזה נשמע מעולה
em7 רילללללללל באמת שמעתי אבל רק את Crumbling צריך להיכנס לשאר שלו הוא מדהים חרשתי אותו לתקופה בחורף האחרון
em7
יש את זה תאמת, ישנים על גדעון חזק והוא הגואט האלבום הישראלי האהוב עליי (למרות שאני חושב שאביתר יותר טוב) זה פשוט נוסטלגי רצח בשבילי
TheStinger לולל לא היה לי מושג עדיין באנגר
Zehavi יש לו 4-5 פרויקטים הרבה יותר טובים מזה יש שם שיר אחד טוב לא מעבר
TheStinger כן אני יודע עדיין מעולה לדעתי
TheStinger כן זה מדהים זה גם איפי של שתי שירים שלפי מה שהבנתי זה אותו בן אדם רק בשם אחר, מדהים וקצר אם באלך לשמוע
TheStinger תשמע דחוף אתה תתאהב בזה, בדיוק הקאפ אוף טי שלך
ישר מה שעולה לי לראש