איזה קאבר גרוע
וואלה עטיפה מגניבה רצח איכשהו
הוא וגאנה מלכי הלבוש ונייט הנציג הישראלי
RUNAWAY_ אם כבר יורדן הנציג הישראלי
Arad18 רואים שלא הנדלת את תגובת לבוש השבוע
דאממ לא הבנתי שזה אלבום Pray for paris היה מדהים אז נצפה לטוב גריסלדה רוצחים השנה
וייבים של רייקוואן
פיו
מה אפשר לשנות כותרות לא ידעתי ואני חייב לשמוע את זה יותר מאוחר אני רוצה לשמוע את זה כמו שצריך ופחות אהבתי את הראשון שלו באותו השם מקווה יותר להתחבר לזה
Mr_Pink בראשון היו כמה שירים אדירים
RUNAWAY_ לא הצלחתי להתחבר עדיין צריך לשמוע שוב וכן היה שיר מעולה עם בני וgunlib היה מעולה אבל לא זכור לי עוד משהו שהתלהבתי ווסטסייד עדיין עז בשלוש שנים האחרונות והוא לא עוצר
כאילו אני לא מרגיש שהכמות פוגעת לו באיכות בכלל כי יש אלבומים שיותר מדברים לקהל שונה אולי והוא תמיד מוציא דברים גואטים והשנה הוא הוציא את אחד מהטופ אלבומים שלו ושל השנה הזאת נראה לגבי מה שהוא הוציא היום בהמשך
Mr_Pink סעמק יש לי מלא אלבומים להשלים עוד לא שמעתי את מייק גם
מישהו שמע? אם כן איך זה?
Arad18 עוד לא שמעתי זל
Arad18 זה אחלה מרגיש כמו משהו בין WWCD ל PFP בוכה שמעתי אתמול את האלבום ברכב וצחקתי בקול מ Drive By love איזה חולה
God מתגובות שראיתי אומרים שזה פחות טוב מPRAY FOR PARIS אבל השיר עם בולדי ובני אמור להיות מטורנאס..
RUNAWAY_ בוכה כע שיר חזק למרות שאין לי מושג מי זה בני הזה, בולדי רצח תחיים שם זה פחות טוב מ PFP אבל מבחינתי PFP מתחרה על אלבום השנה אז זה לא אומר יותר מדי חח, אלבום כיפי בטוטאל וישמצב אני מעדיף אותו על WWCD נגיד
לדעתי הוא היה צריך לחכות ולא להוציא את האלבום הזה בני חכם שהוא לוקח תזמן שלו וככה יוצר יותר הייפ