אמרתי לעצמי שאני אשמע את זה כי לא הבנתי מה כל ההתלהבות של כולם פה עליו אז שמתי באיירפודס עצמתי את העיניים והרגשתי בגן עדן אבל עדיין אין שום סיכוי שהוא יותר טוב מאייבל Self control שיר ענק
ועדיין לא הבנתי אם זה blond או blonde
חכה אתה רק מתחיל להנדל אולי בסוף תחשוב שזה יותר טוב מאלבומים של אייבל
Solh אגב - יש לו רק שני אלבומים.. הוא עדיין לא הוכיח את עצמו לדעתי הפרוייקט הבא יהיה השיא שלו שמעתי גם את הבכורה שלו אבל לא התלהבתי כמו מהאחרון דואו
גם מה זה הצורך הזה להשוות זל
Solh תמיד הייתה מתיחות בנינו לבין המעריצים שלו
KidCudi מתיחות מינית
KidCudi לפראנק? יש לו 4 פרוייקטים
מיקסטייפ (אין בסטרימינג) - נוסטלגיה אולטרה אלבום - צ'אנל אורנג' אלבום (אין בסטרימינג) - אנדלס אלבום - בלונד
חוץ מזה יש באינטרנט גם אוספים של מלא שירים לא משוחררים שלו שהוא הוציא
KidCudi יש לו 4 אבל רק 2 מהם זמינים בכל הפלטפורמות, אין לי מושג למה הוא לא משחרר אותם לספוטפיי או משהו
שמעתי רק את channel orange ובלונד שזה המוכרים שלו
השיר הכי אהוב עלי מהאלבום זה solo
Solh אני אשמע, תוך כדי ששמעתי את השירים הבלונד נכנסתי גם לאתר של ליריקס כדי לקרוא ביחד כשהוא שר ושמתי לב שיש לו מיקסטייפים במידה ואמצא אותם אני אשמע אבל לא נראה לי שאני אאהב פרוייקט באותה רמה שאני אוהב את טרילוגי או קיסלנד
Solh האוספים האלו מדהימים יש שם יהלומים של ממש
Matan גם גם
בקיצור הוכיח את עצמו אל תדבר שטויות
KidCudi עוד לא שמעת אנדלס ועוד לא הינדלת את בלונד חכה
DOD_IROH רילל
וואלה אני צריך לשמוע את האלבום שוב זה בערך הקטע היחיד שאני זוכר בוכה
באנגר
טוב אני לא אתפלא אם אני לפתע אאהב את פרנק יותר מאייבל זה כבר קורה לי עם קיד קאדי אבל שקודם יוציא עוד אלבום כמו בלונד ואז נדבר
לא ישתווה ללהרדם באפלה עם בית הבלונים כשאייבל לוחש לך "הוא מה שאת רוצה, מה שאת רוצה, מה שאת רוצה - אני מה שאת צריכה, מה שאת צכה מה שאת צכה" עדיין אחלה אלבום עצבות בלונד אבל אין בו כזה הרבה רגש.