דה גארדן הוקמה על ידי תאומים שנולדו בדרום קליפורניה,
ב2011 הקימו את ההרכב שלהם. דה גארדן הם סוג של להקת פאנק נסיונית אלקטרונית מוזרה...
בפרויקטים ובאלבום הראשון שלהם הם ניגנו שירים מאוד קצרים שמתבססים אינסטרומנטלית רק על תופים ובס עם טון מאוד יחודי להלן:
ובאלבומים הבאים הם לקחו כיוון קצת סימפולי ומשונה בשילוב עם האלמנטים הקודמים
להלן:
עכשיו יש קטע לדה גארדן, מעבר לזה שהם דיגמנו לחברה של איב סן לורן..
משהו במוזיקה שלהם נשמע כאילו אין להם מושג מה הם עושים אבל זה עדיין יוצא טוב
השירים שלהם פשוטים להחריד מבחינה מלודית והרמונית והם משתמשים הרבה בסאונדים של מידי הכי סטנדרטים שאפשר למצוא בכל הקלידים הכי מעפנים שיש, ואיכשהו הם מוציאים מזה שירים נסיוניים ומוזרים אבל קליטים בו זמנית... הם פשוט עושים מוזיקה בלי לנסות לשים את עצמם באיזשהי תבנית מסוימת ויוצא סאונד מאוד מאוד ייחודי.
ההופעות שלהם כוללות תחפושות וכל מיני משחקי תפקידים מוזרים והם גם לפעמים כלכך דומים שיש לי תאוריה שלפעמים הם מחליפים בתסרוקות שלהם (שעוזרות להבדיל מי זה מי) ופשוט מנגנים בכלי של השני. יש להם גם סיפור שהם היו בני נוער ואחד מהם היה הולך להחליף את השני בעבודה כשלא היה להם כוח ולא היו מבדילים שזה בן אדם אחר...
בשיר Ain't Got Time של טיילר הוא גם אומר All Smiles Over Here shoutout to The Garden (שם של שיר שלהם), וגם יש להם שיר שעשו בשת"פ עם מאק דמארקו.
אני פשוט לא יודע להסביר מה כלכך גורם לי להיות אובססיבי אליהם במשך כבר כמה שנים אבל הם תמיד מושכים אותי בחזרה.
אני מציע לכולם לנסות לשמוע אותם, או שתתחברו או שלא, אני מבין למה אפשר לא לאהוב את המוזיקה שלהם וזה בסדר.
🙂