זהו סתם רציתי להגיד
Omeriko לא ראיתי
נכון
אוקיי
או זה או דה וויר
ElbGo איך ראית דה וויר ואתה חושב ששובר שורות מגיע לרמה הזאת? - וגם סמוך על סול > שובר שורות
טופ 5 בהיסטוריה כן
לא מסכימה, סדרה טובה בכללי אבל
לא
Zohar סול מטורף, אבל יש שם הרבה רגעים שהרדימו אותי וזה קשה להשאר מפוקס לאורך כל הסדרה. בסביבות עונה 3 העלילה נהיית יותר מעניינת מחכה לעונה 6 כבר
Zohar שובר שורות הסדרה האהובה עליי, מצד שני אני יודע שדה וויר יותר טוב וסמוך על סול ברמה של שובר שורות אבל לא הייתה לו אותה השפעה
Zohar וואלה אני עוד 5 פרקים מסיים הסמויה וזה מדהים אבל אני אוהב שובר שורות יותר הסמויה מרגיש לי הרבה יותר כמו פרקים של סיפור מאשר סיפור אחד שלם כמו שובר שורות עונה 4 של הסמויה בשבילי שווה לשובר שורות
אוברייטד אחושרמוטה, והעונה האחרונה פח היו צריכים להשאיר את הרשע השחור בחיים עד לפרק האחרון
Deadass בלי עונה 5 זו סדרה טובה ולא מעבר
Deadass בחיים לא כעסתי כל כך על תגובה, גאס פרינג היה צריך למות בעונה 4 בשביל התפתחות הדמות של וולטר והעונה האחרונה היא בין עונות הטלוויזיה הכי טובות שיצאו אי פעם אני לא אמור לכעוס על דעות אישיות אבל אני כועססססס
אתה צודק
אנשים אוהבים לצאת נגד המיינסטרים ושוללים את הסדרה הזאת, אבל היא בין הסדרות הכי טובות שהיו בעשור הזה וכן צריכה להיות ליד הסופרנוס הסמויה וכו'
טוב נרקומן
יש יותר טובות
סמוך על סול סדרה מטורפת, מצחיקה מותחת ומעניינת בוב אודנקרק שחקן מדהים
ronen באמת סדרה טובה אבל לא המשכתי אותה זה לא ברמה של שובר שורות לא?
נחמד אבל זה לא הסדרה האהובה עליי
מקום שני פיקי בליינדרז
סדרה טובה מאוד