יצא טריילר + Gameplay חדש 🤯
Cyberpunk 2077 צפוי לצאת ב-18 בנובמבר לקונסולות הדור הנוכחי, הדור הבא, המחשב האישי ול-Stadia.
קונה עוד כמה ימים פלייסטיישן סוף סוף מת
RUNAWAY_ בשעה טובה. 4 רגיל / פרו? מה אתה הולך לשחק?
RUNAWAY_
עוד מעט יוצא סוני 5 הייתי מחכה
RUNAWAY_ 5?
RUNAWAY_ כמו שהאחרים אמרו הייתי גם מחכה ש5 יצא
עשיתי פרי אורדר בסטים עוד שאמרו שזה ייצא באפריל 🙁
יש פה פריביז של סייברפאנק אם מישהו רוצה לפני שיגמר https://www.gog.com/game/cyberpunk_2077_goodies_collection
שלי
BlueFrozen אתה מוכן למשחק
נחמד אבל זה לא טוני הוק
Shaon כן רק שזה עולה כמו מכונית
Omri בחו"ל זה עולה $499
זה הולך להיות גרוע רצח או המשחק הכי טוב אי פעם ובגלל זה אני לא יכול לחכות למשחק הזה. הכל תלוי בCDPR והאם הם למדו מהטעויות שלהם ויצליחו לספק גיימפליי טוב וcontrols שלא גורמים לך לרצות לשתות אקונומיקה. וויתרתי על זה שהמשחק זה יתן לך לעשות role playing ברמה מספקת כי הפנמתי שזה פשוט לא הולך לקרות עם משחקי AAA גדולים ב2020 והלאה, אבל לפחות שיתנו לנו קווסטים עם החלטות כיפיות כמו הקווסט עם העץ בW3
ACFC הכל תלוי בCDPR והאם הם למדו מהטעויות שלהם ויצליחו לספק גיימפליי טוב וcontrols שלא גורמים לך לרצות לשתות אקונומיקה.
מתי זה קרה? שיחקתי The Witcher 3 בסוני ולא היו לי בעיות
בקשר ל-role playing, זה לא נשמע כלכך מאכזב. מישהו בכספ כתב את הדבר הבא:
הבנתי מכמה ראיונות וסירטונים שהמערכת היא בעצם מכתיבה את הסטייל משחק שלך יש 3: Nomad - שזה נווד כאילו מישהו שלא קשור לאף faction, לפי מה שהבנתי אתה מתחיל בbadlands (שזה האזור המדברי מסביב לעיר) Street Kid - שזה מישהו שחי ברחוב (כביכול גנגסטר שיש לו קשרים וכ"ו) Corp - שזה בעצם מישהו שנמצא במקומות הגבוהים בתאגידי הענק ששולטים על העיר. ככה שההתחלות שונות לגמרי (ככה שכנראה לפי ההגיון מן הסתם שאת המשימות הראשונות לא תוכל לחוות באותה שמירה), בנוסף הNPCs במשחק יגיבו לך בצורה שונה תלוי בlife path שלך שזה משנה כביכול את כל צורת המשחק (מאמין שלדוגמא אם אתה street kid יהיה לך יותר קל להשיג דברים מNPCs בכל מיני כנופייות מאשר בcorp, ולהפך)
הבנתי מכמה ראיונות וסירטונים שהמערכת היא בעצם מכתיבה את הסטייל משחק שלך יש 3:
ככה שההתחלות שונות לגמרי (ככה שכנראה לפי ההגיון מן הסתם שאת המשימות הראשונות לא תוכל לחוות באותה שמירה), בנוסף הNPCs במשחק יגיבו לך בצורה שונה תלוי בlife path שלך שזה משנה כביכול את כל צורת המשחק (מאמין שלדוגמא אם אתה street kid יהיה לך יותר קל להשיג דברים מNPCs בכל מיני כנופייות מאשר בcorp, ולהפך)
תמיד הייתה לי תחושה שהשליטה בשחקן והנהיגה במשחק הזה יהיו חרא, וממה שאני רואה בגיימפלייז צדקתי מקווה שהשאר לא יאכזב יותר מדי
הולך להיות משחק עזזזזז
משחק של וויבס
Liran איך זה וויב קשור
BlueFrozen זה של וויבס
הכריזו על אנימה של סייברפאנק 2077 בנטפליקס 2022
הזוי שהם עשו אשכרה מסיבת קוספליי ועוד הכריזו על אנימה לפני שהמשחק יצא, כנראה יהיה קלאסיקה לדורות
BlueFrozen זה יהיה הסקיירים הבא