כיאילו אהבתי אבל זה לא מתקרב לאלבומים האחרים שלו ששמעתי או שעדיין לא הנדלתי
Papa מה אתה הכי אוהב שלו?
Papa לא הנדלת , אני שמעתי פעמיים ולא הבנתי מה ההתלהבות ואז בפעם השלישית הראש שלי התפוצץ מרוב שזה טוב
עדיין לא הנדלת
פעם ראשונה/שנייה? אם כן, גם אני הייתי ככה. עדיין לא הנדלת אבל זה עוד ייגדל עליך אמרתי את זה כבר באשכול אחר - אלבום מדהים והייתי שם אותו בטופ 1 של קנדריק, אבל לא האלבום שלו שאני הכי נהנה לשמוע
Yair כן פעם ראשונה
לא הנדלת
היה צפוי
גם אני לא הנדלתי פעם ראשונה את צריך לשמוע כמה פעמים ולקרוא תמילים בשביל להנדל עד הסוף
אין בזה בעיה גם אני לא הבנתי את המטרה של האבום בכמה פעמים הראשונות. זה בלי הגזמה אחד מהאלבומים הכי מורכבים אי פעם, אי אפשר לתפוס אותו בשמיעה ראשונה שלא הבנת את רוב המילים
RapIsPac בינתיים מאד סיטי
Papa ומה שמעת שלו?
Kafri דאמנ טו פימפ ומאד סיטי
עדיין לא שמעתי והנדלתי את כל הדיסקו של קנדריק אבל טפאב האלבום הכי טוב שלו מה שכן דאמ זה האלבום הכי נגיש שאפשר לחזור אליו ביותר קלילות והוא יותר מודי ( גם gkmc אלבום מטורף אבל אני חוזר יותר לdamn)
מבחינה שטחית כרגע פשוט שמעת ואתה אוהב את מה שנשמע לך יותר טוב באוזן וזה לגיטימי, אבל כשתנסה להנדל ולהבין את האלבום יותר טוב לדעתי תבין שטפאב יוצר טוב אבל בכל מקרה טעם שלך
גם אחרי שתהנדל זה לא אומר שתחשוב שהוא יותר טוב מגוד קיד. זה לא חד משמעי בשבילי ובגוד קיד יש יותר רגעים אייקוניים והרגשה בלתי נשכחת.
קראת את המילים אני מקווה