מה לעשות?? כיאילו איך לדבר איתה
Papa אל תשתה עם מלשנים שיש להם הורים נדחפים
Papa תגיד לה שגם אתה שותה עם חברים שאתה סומך עליהם (ולא באיזה מסיבה שאתה מסיים גמור על רצפה ברחוב) ותבטיח לה שכל פעם לפני שאתה חושב שאתה עומד לשתות תגיד לה משהו בסגנון של אמא אני יוצא עם חברים יש מצב שאני אשתה פשוט תהיה אחראי עם כל זה מולה ותסביר לה שאתה שותה בכמויות קטנות
Papa תביא לקולגייט לדבר איתה, אמא שלי גילתה שאיבדתי את הארנק ונורא כעסה עליי הבאתי לקולגייט לדבר איתה מאז היא אפילו לא יכולה להתסכל לי בעיניים.. משפילה מבט כל פעם שאני נגש אליה. אין לי מושג מה הוא עשה אבל זה עבד
תספר לה שעישנת
תשתה עוד בשביל לא להתמודד עם זה
מה היא אמרה לך?
ShortieNoMass שהיא יודעת ושהיא לא תסכים לזה ותדבר עם ההורים של חברים שלי
דפוק לה כיסא בראש שתשכח מזה
אם אתה באמת רוצה שיתנו לך עזרה רלוונטית תן פרטים גיל כיתה מתי ואיך תפסה אותך תדירות וכו
בן 15 כיתה י שותה פעם בחודש ואחד ההורים של חבר שלי אמר לה
היא כבר שאלה אותי כמה פעמים אבל אמרתי שזה שטויות והפעם החלטתי להגיד לה את האמת
Papa יפה שלא שיקרת אני מגיל קטן יותר משלך ולא התוודיתי עד גיל חוקי כמעט תגיד לה שזה בכיף ואתם רק החברים שאין משהו רע שאתם יכולים לעשות ובסך הכל משחקים בפלייסטיישין בלי בחורות ובלי כלום תגיד לה שאתה שותה במינון נמוך מאוד פעם באיזה 3 חודשים שלא תשמע אלכוהוליסט ושאת רוב השתייה בכלל ערבבת ולא הרגשת סטלה ולא השתכרת תגיד לה שלא תדבר עם ההורים של חברים שזה יפגע בך אישית וכאלה (למרות שאני מבין אותה וכהורה הייתי עןשה אותו דבר)
אבל דברו רציני
שמע אני מבינה שבגיל הזה רוצים להתנסות בדברים וכזה כל החברים שלך עושים אז בא לך גם אבל לא הייתי ממליצה לך לשתות אלכוהול בגיל הזה אתה לא ממש מכיר את הגוף שלך עדין ולא ממש יודע איך זה משפיע וכו מעבר לעובדה שזה לא חוקי גם אבל זה לא משנה כי כולנו שתינו לפני גיל 18 יכולה להגיד לך באופן אישי ולדעתי זה לא תורם בכלום זה כן כיף לפעמים אבל בתאכלס אתה לא מעדיף פשוט להנות עם חברים שלך ולדבר איתם על דברים שמעניינים אתכם ולעשות כל מני דברים יחד מאשר סתם להשתכר בגן שעשועים?
ShortieNoMass זה כיף ממש זה לא שאני לא יכול בלי אבל זה מוסיף
תגיד סליחה, היא תכעס עליך ואז תפסיק לשתות אלכוהול... שום דבר נוראי מידי לא הולך לקרות
תגיד שזה רק להעביר את הטעם של האסיד
סתם אני מניח שהיא קשוחה איתך קצת כי אתה ילד אבל זה נורמאלי שילדים בגילך עושים שטויות ושותים אלכוהול לפעמים תגיד שאתה מפסיק וזהו
מישהו פה הלשין עליך
ElbGo כן נראלי זה אדמין @admin
אם היא כועסת עליך אחי תן לה זה יעבור לה אם אתה סתם רוצה לדבר איתה על זה אז תסביר לה את המצב שאתה בגיל ההתבגרות וזה הגיל לנסות הכל בעולם הזה ושאתה לא הולך להתמכר לזה
אתה חושב שאמאשלך לא יודעת שילדים בגילך שותים אלכוהול? סביר להניח שהיא קשוחה איתך כי היא דואגת לך ולא רוצה שתדרדר לזה יותר מדי. רק רוצה להפחיד אותך קצת שתבין את המסר אתה שותה פעם בחודש עם חברים?
RapIsPac כן בערך
Papa זלללללל
Papa פי איזה יבש, יובש, אבשלי הוא בלש, שוטר אחשלי משתפ, משתף, סבא שלי פקח, מלשין
Papa ריל מתאים לו פקח