God
אני יענה לשטויות הילדתיות והקאפ שלך פעם אחרונה כי אצלנו עכשיו 6 בערב ככה שיום האהבה עדיין לא הגיע,גם לא עניתי על זה מפורט לפניי בגלל שהייתי עייף אחריי עבודה. אבל הנה בגדול השקר הגדול של נייט :

מה שהוא אומר פה זה בגלל שזה "הומור שחור" אז מן הסתם יש לו רשות לזרוק בדיחות כאלו בפורומים,בזמן ששום שחור לא באמת צחק מהתגובות האלו והכל היה בתירוץ שאם ההומור השחור הזה היה נעשה בחיים אמיתיים "שחורים" היו זורמים איתו,ועוד זה נשאר להוכיח אם לנייט יש בכלל חברים שחורים. בפורום שלנו היו שני שחורים בלחץ בזמנו ואף אחד מהם לא צחק על התגובות האלו, פשוט שתקו על זה בגלל שלאף אחד חוץ ממני לא היה כוח לריב עם איזה 10 משתמשים באותו הזמן. נייט שומע מוזיקה שחורה , מתעסק בתרבות שחורה , פתח ערוץ ביוטיוב לביקורת על מוזיקה שחורה ולא לקח אפילו מהזמן שלו לחקור קצת את עניין הגזענות לעומק.במידה והקבוצה/בנאדם מהקהילת מיעוט לא נמצאת ממולך/לידך בזמן שאתה משתמש בהומור שחור, זה לא נקרא הומור זה נקרא גזענות חד וחלק. הבנאדם הזה קופץ כשמעבירים ביקורת חברתית ופוליטית על קהילת המיעוט של הטראנסים עם טיעונים מפורטים אבל יורד במקביל על קבוצת מיעוט אחרת שיש לו יותר קשר לקבוצה השנייה מאשר הראשונה.הוא גזען צבוע אבל לוחם צדק לקהילה שלא קשורה אליו בכלל. כנראה הוא פשוט אוכל בהפסקות עם שמאלניים באוניברסיטה שלו לקורס תיירות ומדריך ספארי.
נקודה אחרונה,אתה אומר שאני זה שיורד לפסים אישיים ושזה מוזר כשאני זוכר בבירור שפרסמת תמונה שלי פה בפורום לפניי חודש וניסית לעשות ממני מימ.אתה אמרת את זה בעצמך,אתה לא "מזדיין" עם הדעות שלי ובגלל זה גם לא "מזדיין" איתי כבנאדם(ממליץ לך בכלל להשאיר את הסלנג להזדיין עם אנשים לפורום פופ/עם חברים שלך) אז אני לא רואה את ההצדקה בכלל לפרסם תמונות שלי פה בלי אישור.אני ידעתי מזמן איך אתה נראה , ראית אותי באיזה שהוא שלב מפרסם תתמונות החנוניות שלך חוץ מלפניי כמה ימים?שזה היה בצדק כי בסך הכל עשיתי מה שעשית לי.
אתה בנאדם סולטי,ממורמר עם התנהגות גזענית מהיסוד נשמה שלך,אני לא מבין איך ההורים שלך גידלו ילד כל כך מפונק עם חוסר מודעות עצמית.אמרת להורים העשירים שלך שיש לך דעות שמאלניות?
בכל מקרה, ההודעה האחרונה שלי לבנאדם הזה שלא יציב נפשית.גלישה נעימה , אוהב את כולכם 😝