אומר שהוא הולך להדריפ אלבום שיתמודד כאלבום הראפ של השנה בגראמיז
הוא כבר עשה את זה
עוד אחד יעני בנוסף לאלפרדו
בינתים הוא מדריפ סינגלים אקראיים בלי כיוון ברור במטרה לנסות להתברג במיינסטרים, די בטוח שהוא לא התחיל לגבש אלבום עדיין
אם מונטנה יעמוד בציפיות ועוד אלבום סולו אחד ברמה גבוהה ממש יש לו קייס רציני להיות הגואט
Sweatshirt3k הוא קל בטופ 10 שלי אבל אלא אם פתאום הוא יזנק מבחינת חזון אמנותי בקטע פסיכי בחיים לא אחשיב אותו הגואט
שידריפ לנו אלבום ויזואלי מהסטורים באינסטגרם יצא קלאסיקה
גם אלפרדו וגם בנדנה ממש ממש אהבתי אבל הם עדיין מרגישים לי לא ברמה של פינאטה יותר בגלל שהוא אלבום ממש טוב לא כי יש איזה בעיה איתם אז תכלס זה יוצא הפוך( בשבילי לפחות)
אני לא חולה נפש ששמע את כל האלבומים שקיימים וגם לא מרגיש שיש לי סמכות לחלק תואר קלאסיקות אבל באמת שפינאטה ראוי להיות ביחד עם הקלאסיקות של שנות ה90 ככה לפחות מרגיש לי וואלה thuggin השיר גנגסטה ראפ האהוב עלי ביחס להכל לא משנה מי ואיזה שנה(יש מלא דברים שלא שמעתי אז כנראה זה לא אומר כלום אבל נראה לי זה לי זה דעה לא כזאת מופרכת)
Dah-Shinin אני כל חולה נפש ששמע כמעט כל מה שאפשר באיזור הראפ ופינאטה חד משמעית בעיניי האלבום הטוב בהיסטוריה
וואלה אני מאמין לו שהוא עוד לא הגיע לשיא, האלבום הכי טוב שלו עוד לפניו
אחלה פרדריק
סומך עליו להפציץ היה דיבור על אלבום שלו עם Hit boy או שאני מתבלבל?
Mr_Pink הוא עבד איתו אבל לא על אלבום שלם
הייפ
הגואט
האמת שאני לא בטוח שזה נכון, נראה לאיזה כיוון הוא הולך כי השני סינגלים האחרונים היו טובים אבל פרדי יכול הרבה יותר
תחשבו שחוץ מאלבומים קלאסיקות כמו בנדנה אלפרדו ופינאטה יש לו סתם אלבומי באנגרים כמו BFK, SOAD, פרדי פטי ועוד
rondonumbanine דאמ מאדליב ואלכ די הוציאו ממנו את המיטב (הוא גם אמר את זה בראיון הזה)
rondonumbanine SOAD שווה לאלפרדו אם לא יותר טוב טבה
rondonumbanine לא רק באנגרים, יש לו גם מלא שירים אישיים ומרגשים בפרויקטים אחרים.. כבר מ2008 יש לו מיקסטייפים קלאסיקה שאנשים ישנים עליהם
Yair כע אבל גם לבד הוא נשמע הארד אחושרמוטה לפעמים אפילו יותר זורם לי BFK מבנדנה למשל