לא חזק בז’אנר שמעתי ואהבתי את אנטי, how I’m feeling now, דברים עם סאונד מעניין תמליצו
ריל אני גם לא חזק באלבומי פופ מצטרף לשאלה
גם אני מצטרף להצטרפות לשאלה
בייבי וואן מור טיים של בריטני בייבי כמובן יש יותר מדי! חחחחח דה פיים מאנסטר, 21, רפיוטיישן, סוויטנר, פלסטיק הארטס השאלה היא מה הטעם שלך פחות או יותר? יש לי יותר מדי על מה להמליץ
OliverTwist השאלה היא מה הטעם שלך פחות או יותר? יש לי יותר מדי על מה להמליץ
שמע מצד אחד אני אוהב שיט easy going של אריאנה, מצד שני בא לי משהו קצת יותר מגוון/חדשני ממה ששומעים ברדיו סאונד שאני ממש אוהב:
אם אהבת את אנטי - תנסה את רפיוטיישן של טיילור סוויפט, הוא מעולה פלסטיק הארטס של מיילי סיירוס הוא משלב גם רוק אז יכול להיות מעולה
OliverTwist שמעתי את רפוטיישן אלבום חמוד אבל לא עפתי יותר מדי אשמע את פלסטיק הארטס
כל מה שצ׳ארלי הוציאה החל מvroom vroom
flamboyant של dorian electra
Cash_Carti פיו דוריאן אלקטרה מדימים
מאניק + HFK + BADLANDS של הלסי הם אלבומי קונספט ייחודיים במינם בעיניי.. מאניק טופ 3 שלי אי פעם. תנסה להתחיל מהסינגל - שהוא קאנטרי-פופ מעולה, אלבום מגוון שיש בו גם רוק פופ, אינטרלואדס שונים עם זמרים מעולים כמו אלאניס מוריסט, אישית לא אפסיק להאזין לו אף פעם.
ארטפופ
Pretty_Flacko אמאלה כןןןןן גדל עליי לאחרונה בצורה מטורפת הקליפ הכי יצירתי שקיים חד משמעית
אימושן של קארלי ריי ג'פסן זה הדיבור
ו-2 האלבומים של לורד
Jessie ware- what’s your pleasure Madonna- Confessions On A Dancefloor Britney Spears- Blackout
התנך, הברית החדשה והקוראן
Natalie_lev what’s your pleasure מעולה
יש מלא מלא מלא מלא אלבומי פופ שכל אחד מהם עם נישה אחרת ועם סגנון אחר, האהוב עלי בכל הזמנים זה ריי אוף לייט של מדונה, הוא לא בדיוק פופ פופ אבל הוא אבן השתייה של הזאנר לדעתי אז הוא בין החשובים. אם אנחנו מדברים על חשיבות אז הוא אנטי לא פופ קלאסי ולכן אני ממליץ על סונגז פור יו של טינאשה/הופלס פאונטין של הולסי - קצת מזכירים בוויב
אין לי מושג אם זה אלבום חובה אבל אני שומע את זה עכשיו וזה מדהים
RapIsPac אם אהבת אותו תשמע את roisin machine של roisin Murphy סגנון דומה קצת יותר אלקטרוני