כל הדיסקוגרפיה שלו בכללי מלאה בדברים גאוניים ומעניינים אבל האלבום הזה ספציפית גבר עליי אחרי המון הינדולים-ויחסית להיום הוא נשמע מאוד timeless וחדשני
Thug_ אפילו לא טופ 2 שלו, יותר מדי פילרים והאלבום ארוך ונמרח בצורה לא נורמלית לדעתי, אלבום די אוברייטד אבל יש שם לא קצת קלאסיקות, בכל מקרה מקוואלי, מי אגנסט דה וורלד>>>>
ברור
לא, Me against the world קיים
admin למה כי הוא קצר יותר?
תאמת שכן מפוצץ בבאנגרים שאשכרה כיף תמיד לשמוע עד היום(כשזה אלבום שיצא ב96 ולי אישית זה בין האלבומים הראשונים שיצא לי לשמוע שזה אומר כבר איזה 10 שנים) ביטים מעולים ממש הרבה מהם גם התיישנו סבבה כיף לי לשמוע את רובם אם לא את כמעט כולם השירים האישיים והרציניים שם כמו תמיד אצל טופאק חזקים ומהאהובים עלי אצלו וזה אלבום ארוך רצח שאשכרה מחזיק ואין כל כך נפילות אם בכלל(אני לא זוכר הכל ממש אבל לא חושב שיש שם שיר גרוע) קיצר אלבום גואט גדל גם עלי
Dah-Shinin אתה אח יקר אני אוהב אותך
RapIsPac תכלס כן אחת הסיבות המרכזיות
זה גם נחשב?
ASSAF אלבום מטורף פיו
ASSAF אף פעם לא הבנתי, זה כאילו טופאק תחת שם אחר פשוט?
אלבום אדיר מאוד אבל Me Against The World יותר טוב בהרבה
ronen מקוואלי זה השם במה שלו והוא רשום ככה ברישום בלייבל מקילומנטי
ronen ממה שאני זוכר כשהוא היה בכלא הוא קרא מלא דברים של מקיאבלי (מדינאי איטלקי מהרנסנס) ואז כשהוא השתחרר זה היה שם הבמה שלו
הנסיך ספר פשוט מטורף
Sweatshirt3k אשכרה קראת אתזה? לא כבד?
RapIsPac קראתי דברים הרבה יותר כבדים מזה ספר היסטורי וגאוני בקנה מידה שאי אפשר לתאר נכתב ב1500 ומשהו ועדיין רלוונטי לפוליטיקה כאילו נכתב היום
Sweatshirt3k תביא המלצות לספרים פילוסופיים וכאלה שאהבת
Sweatshirt3k דאמ לא בקטע רע קצת מוזר שמישהו שאתמול איים לרצוח מישהו קורא ספרים מהמאה ה-16 קראת בעברית או אנגלית? וזה לונג שוט רצח, אבל ומכיר את meditations של מרקוס אוריליאוס?
Arad18 מת בדיוק אמרתי Meditations של מרקוס אוריליאוס. זה הספר הכי חשוב ב-stoicism, לדעתי הפילוסופיה הכי פרקטית ליישום ביומיום
Arad18 קהלת האדם מחפש משמעות יש עוד הרבה אבל זה הטופ שעולה לי לראש
RapIsPac הדבר היחיד שיותר מסוכן מגבר עם אקדח זה גבר עם אקדח ושכל
RapIsPac לא לא מכיר אבל אני גם לא קראתי או אקרא ספרים בסגנון הזה שבאים להגיד לי מה ליישם ביום יום אני בן אדם לא תוכי אני מעדיף לקרוא חומר ולפענח בעצמי מה זה אומר ואיך לפעול
Sweatshirt3k הדבר הכי מסוכן באמריקה זה שחור עם מנוי לספרייה..