סין מיידו (בלי פחד) הוא אלבום האולפן השני של קאלי אוציס, האלבום כולו בספרדית (יש קצת משפטים באנגלית פה ושם אבל מעורבב בשירי הספרדית). האלבום ברובו סול, צ׳יל ארנדבי ומעט מאוד רגאטון וגם פופ. ומארח בתוכו את פארטי נקסט דור, ג׳יי קורטז וריקו נסטי. אני חיכיתי לאלבום בספרדית ממנה כבר כמעט שנתיים כי אני עף על לטין מיוזיק, אבח אני יודע שגם אנשים שבדכ לא כזה שומעים עפו על האלבום. הוא חוצה זאנרים בעיני, וזה מה שהופך אותו למיוחד. המלודיה מספרת סיפור במקום המילים, ואני מוצא את עצמי לא מפסיק לחזור אליו ולאהוב אותו באותה מידה כמו ביום הראשון. הוא מרענן, בועט, נועז ושונה. אווירה דרמטית אך גם קלילה שמלווה את האלבום מההתחלה עד הסוף יוצרת איזון אותנטי בטירוף שאני מת עליו. יש שירים שנשמעים כמו תפילה ואחרים שנשמעים כאילו היא רוקדת על הקבר של האקס.
כמה שירים להתחיל איתם:
Aqui yo mando! עם ריקן נסטי, הליד סינגל. יצירתי בטירוף עם סאונד מרענן והן טובות שם בטירוף ביחד. De nadie שזה האהוב עלי עם אווטרו מדהים וכל השיר באמת כזה כיפי וקולע. Telepatia שבעיני הכי רדיו פרנדלי ומתחיל לצבור בימים האחרונים תאוצה קצת בארהב במפתיע משום מקום ו- te pango mal שזה בופ לטיני בועט ששונה מהאלבום כי הוא יותר רגאטוני מהשאר אבל מתחבר איתם יופי בהוויה.
אלבום שהוא 10/10 מבחינתי תודה על הקריאה 3>