שתי זמרות מאוד נחשבות שיש להן קלאסיקות ידועות וגם עושות סגנון טיפה דומה מהמעט ששמעתי שלהן, סתם אני סקרן מה חושבים כאן
לא יודע כמה ההשוואה במקום, בזמן שאיימי התמקדה ברנב וג'אז יותר פיונה עשתה דברים שונים לדוגמא אחד האלבומים היותר מוכרים שלו הוא רוק אלטרנטבי יחסית. כאילו עדיין יש להם נקודות דמיון אבל השוני שלהם בולט לי מדי
leeyam בסדר גם אם הן לא באמת דומות רציתי לראות מה חושבים פה
leeyam המוזיקה של פיונה הייתה ג'אזית עוד מהאלבום הראשון זל, היא הייתה ילדת פלא שניגנה קטעי ג'אז קלאסיים עוד מהגן
היא גם הרבה יותר LEFT FIELD מאיימי (בעיקר עם האלבומים האחרונים)
תאמת נראלי בחיים לא שמעתי אלבום של איימי אני יודע שאני יאהב אותה בדוק צריך לשמוע מתישהו
איימי בשבילי למרות שאני מת על פיונה ממש ממש
איימי בקלות
פיונה קל
RUNAWAY_ מת לא אמרתי שהיא לא ג'אזית אבל היא גם התנסתה לא קצת ברוק אלטרנטיבי.
מתחבר יותר לסגנון של איימי גם האישיות שלה מושכת אותי יותר
leeyam זאת הגדרה כללית מדי שלא אומרת הרבה, המוזיקה שלה שילוב של הרבה דברים, באלבום הראשון היו שירים שהיו מושפעים חזק משאדיי, אחר כך התפתחה לכיוונים יחודיים, כל אלבום די ממציאה תצמה מחדש
RUNAWAY_ לא יודע ממש איך לשים את האצבע על זה פשוט בניגוד לאיימי היא התנסה עם הז'אנרלא קצת כי זה גם הקטע של פיונה היא לא נשארה ככ באזור הנוח שלה ומתנסה בהמון דברים הצלחתי להבהיר את הנקודה שלי עכשיו?
בכל מקרה שתי גואטיות אבל איימי מתה אחרי 2 אלבומים ופיונה המשיכה להפגיז בקלאסיקות ככה שזה לא כל כך הוגן
המוזיקה של איימי יותר קלה לעיכול בהרבה אבל לפיונה יש קלאסיקות חשובות בארגזים
השוואה קצת מוזרה בשבילי אבל מבחינתי זה פיונה
איימי לוקחת בכל מצב! פיונה מוכשרת בטירוף ואני מת עליה אבל את הקסם והעוצמה שאיימי מביאה בשירים היא לא יכולה להביא ולא נראלי שאפשר ככ להשוות ביניהן כי מוזיקלית הן שונות מאוד
זה גרם לי לשמוע את טידאל וואן דה פאון ואני ממש אוהב תאלבומים האלה אני אשמע מתישהו את באק טו בלאק
Amit היי שמעתי ופיונה לוקחת זה ברור לאנשים כן?
לא נכנסתי כל כך לא לפיונה תפוח ולא לאיימי ייןבית אז אין לי מושג
הן לא על אותה משוואה בכלל, אבל לטעמי מה שאיימי עשתה עם שני האלבומים שלה מתעלים על כל פרויקט כזה או אחר של פיונה. גם מודה שאני לא יכול לשמוע היום בכלל את פיונה, המוזיקה שלה כבר לא עושה לי את זה.
איימי קליל