Every hour: אינטרו יפה אחושרמוטה, ההוק של Sing to the power of the lord נתקע בראש וזמזמתי אותו לא מעט.
Selah: למרות הגרנדיוזיות זה שיר די נשכח מבחינה מוזיקלית, אבל הליריקה מטורפת ובמיוחד השורה על Jesus christ did the laundry
Follow god: זה באנגר פשוט מטורף, גם הסמפל כל כך מחמיא לשיר הזה. זה שיר שיש עליו קונצנזוס נורא חיובי אז זה לא כל כך חשוב...
Closed on sunday: לא זכור לי שקנייה עשה שיר כל כך אקוסטי אולי אפילו מ-All falls down. הסמפל נותן לשיר הזה אפקט מטורף של מסתוריות. אולי עדיף שאתם תקשיבו לשיר הזה פעם בכמה זמן ותקומו מהגריד ולכו לבית הכנסת הקרוב סתם בשביל הוייב. באופן אירוני אשתו לא ממש הקשיבה לחלק של "Hold the selfies, put the gram away". גם השירה של קנייה שם אותנטית ומעולה.
On god: בכנות הליריקה יחסית קורנית, במיוחד השורה על "אתה יכול להיות כל מי שאתה רוצה" והשורה על האמהות החד-הוריות שזה די קיטשי אבל זה לא הורס את השיר כי זה כל השורות הרעות היחידות. הביט כאן נורא אלקטרוני כדיסוננס לשיר הקודם והוא בין הביטים הכי עשירים באלבום. הקול של קנייה והביט נותנים לי קצת הרגשה של קנייה מ-Graduation כי הוא לא נשמע ככה בשנים האחרונות חוץ מהשיר הזה... אולי זה רק אני אבל זה עדיין שיר טוב עם ריפליי ואליו די גבוה.
Everything we need: הפזמון של טיי דולה מעולה, לעומת זאת האדליבים שלו ברקע יכולים לעצבן ויכולים לזרום, זה די סובייקטיבי. לי אישית זה קצת מוריד למרות שאני מכיר אנשים שמתים על החרא הזה. בכל מקרה זה לא הורס את השיר הזה בכלל. את החלק של הפרה-הוק פחות אהבתי כי שמה הקולות של דולה בולטים יותר. הפלואו הטראפי של קנייה עובד מעולה בוורסים הקצרים שלו.
Water: אני חושב שהשיר הזה אולי היה צריך להשאר לסאנדיי סרביס כי הוא יותר דתי מכל השירים באלבום ביחד אבל עדיין הוא מעולה למרות שהאמצע של האלבום זה כביכול החלק האישי יותר של קנייה. גם לפני הקנייה של JIK הוא עדיין האמין בנצרות ועשה עבודה מעולה בפזמוני כנסיות ויש יותר מדי שירים שלו שנשמעים יפהפה עם הקולות רקע\פזמונים של כנסייה. אני חושב שדווקא הוורסים כאן פחות מעניינים כי לומר למשך 10 פעם באופן רצוף: #@ Jesus give us" זה לא תפס אותי אבל הוורסים די קצרים ולא מורידים מהביט המעולה ומהפזמון.
God is: ההפקה עם הפסנתר והחזרה שוב פעם לכנסייה והסמפל והכל והשיר הזה פשוט מראה שמחה מטורפת, הביקורת היחידה והיא בהחלט משהו לרעתו של השיר הזה שיש לי על השיר הזה זה שלקראת הסוף קנייה הגזים קצת עם הווייס קראקס שלו. האווטרו זו דרך מספר 1 לקבל תחושת אופוריה.
Hands on: הפזמון עם העיוותי קול נורא יצירתי ובמיוחד איך שהוא חוזר כאדליבים במהלך הוורסים של קנייה. חושב שקנייה הגזים קצת שהוא אמר שהוא עבד כל החיים שלו את השטן אבל המסר והכיוון מובנים. הוא מציג שמה את הנקודה שדווקא הנוצרים הם אלה שדחו אותו למרות שהוא כנראה החזיר בתשובה לא מעט אנשים ורואים שהוא לקח את הדת למקום נכון בניגוד להרבה אנשים שלוקחים אותה לשנאת הזר והגר.
Use this gospel: כנראה השיר האהוב עליי מהאלבום, שמעתי אותו לראשונה לפני יותר משנה ועדיין לא החלטתי מה הכי מדהים אבל זה הולך לכיוון השיר הזה. קנייה נתן הופעה פשוט Stunning. גם Clipse או מי שהוא לא יהיה נתן הופעה לא רעה בכלל. גם הסקסופון של קני ג'י נכנס בדיוק בזמן הנכון של השיר וזאת הייתה פאוזה שהייתה צריכה להיות חוץ מזה שהנגינה פשוט יפה מאוד כדי לתת לאדליבים של קנייה לחזור אחר כך עם תופים וסמפל שהעלו הילוך.
Jesus is lord: סיום שלגמרי סוגר את האלבום יפה, במיוחד עם החצוצרות ברקע וקולות הרקע החלשים שמכסים את קנייה בהרצה האחרונה של Jesus is lord.
מבחינתי זה 10\9 קל ובחמישים אחוז העליונים של קנייה, באמת זה מוזר לי שזה לא פאן פייבוריט. אולי אם האלבום היה פחות דתי הוא היה מגיע ליותר קנייה פאנס אבל אז האלבום היה מאבד משמעות כי זאת סוג של הייתה הצהרה לעולם על מי זה קנייה החדש