מהראפרים של ה'גל החדש' - ליל בייבי גאנה רודי ריץ' קורדה דנזל דון טוליבר וכו וכו
בעיניי רודי ריץ' הכי goat material חבל שהוא לא מדריפ יותר
אייזיה יבסס את הגואטיות חד משמעית
admin אייזייה כבר גואט איזה 7 שנים
admin מסכים הוא אחד המיוחדים אבל הוא בסצינה מספיק זמן כדי לפרוץ למיינסטרים מיינסטרים והוא לא בדיוק טראפ ו'גל חדש' אז לא הייתי מחשיב אותו ברשימה הזאת אחי מי מהם אתה חושב?
Yair כן, אבל אי אפשר להיו אחד הראפרים הכי טובים אי פעם (גואט) עם שתי אלבומים, אבל סומך עלךיו שידריפ
Liiiiav לא שומע טראפ, אבל בדור הזה יש את כל הקטע של "אלבום בחודשיים עם 35 שירים בשביל סטרימינג" אז זה פוגע ביכולת של הרבה להפוך לגואטים
מהאלה שממש מיינסטרים אז נראה לי דנזל ורודי ופולו יהיו הכי טובים מבחינת סטטוס ופופולריות אני יותר רואה את ליל בייבי ופולו מקבלים את זה
admin המילה גואט כבר איבדה משמעות מזמן טבה אבל כן אני מבין תעיקרון
לגבי הגל החדש כנראה שליל בייבי ותאגר (אולי את תאגר אפשר להחשיב כבר כזה אבל אני חושב שעם הזמן זה אפילו יתעצם וpunk כנראה הולך להיות קלאסיקה)
Yair טאגר כבר די גואט ביחס לטראפ הוא הטראפר הכי טוב שהיה ליל בייבי לא יודע אחי נראה לי קצת הגזימו עם ההערכה למה שעשה שנה שעברה הפציץ והכל אבל כולה שנה אחת
לצערי פולו ג'י
LOL_NEM יש לו אחלה קול והוא כיפי לפעמים אבל ליטרלי יש לו פלואו אחד כשהוא מנסה להיות מלודי הוא יותר חוזר על עצמו מדהבייבי
ג'.י.ד
Liiiiav כולם במיינסטרים היום ככה..
LOL_NEM כן ולא יש אנשים כמו טראו שיש להם תחכום והמון אלמנטים של Lo-Fi ופסיכדליה בהפקה וביט סוויצ'ים וכאלו דברים או שאשכרה מנסים לספר סיפור לעתים למרות שזה טראפ ויש אנשים כמו גאנה שלמרות שהם מאוד חוזרים על עצמם כל שיר בצבע כי הביטים חולניים לפולו אין את זה, גם הביטים שלו די חוזרים על עצמם לדעתי
Liiiiav מי שמגוון=לא מיינסטרים מי שנוסחאתי=מצליח
LOL_NEM לרוב לכל כלל יש יוצא מן הכלל
DOD_IROH שלוש ארבע מליון צפיות זה לא נקרא מיינסטרים עדיין
באותה מידה לדאק יש שיר עם 60 מליון צפיות, אבל לא באמת יודעים מי זה, ויש עוד אלף דוגמאות ככה הכל תלוי
LOL_NEM כן אבל כן יש מגוונים שמביאים מספרים יפים מאוד של כמה מיליונים בכל קליפ
כמעט כל מי שרשמת פה כל כך משעמם אותי אני לא יכול לשמוע את דה בייבי אפילו אני אוהב את דנזל טבה
Baxter_hameleh דון טוליבר די מעניין יחסית לטראפ הייתי אומר האלבום בכורה שלו חשמל