GOOD NEWS-ביקורת ודירוג
- האלבום שוחרר ב20 לנובמבר 2020,תחילה מגאן הצהירה כי בכוונתה לשחרר אלבום וחשפה פרטים נוספים בעמוד האינסטגרם שלה,בעת שחרורו האלבום זכה לביקורות חיוביות וטובות בקרב מבקרי המוזיקה הרבים וכן מכר בבכורה עולמית יותר מ100 אלף עותקים והצליח לנחות במקום השני במצעד הבילבורד ולשהות בו מספר רב של שבועות.
- דעתי האישית:לטעמי לאחר המון הינדולים שלו מדובר באלבום ממש לא רע,מצד אחד הוא מגוון מאוד מוזיקלית והפקתית וזה דבר שמגאן שמה עליו דגש אבל שורה תחתונה הרגיש לי שהאלבום הזה הוא גרסת המשך לסוגה (כאמור המיני-אלבום הקודם שלה) והשילוב של הסגנונות עם הקונספט הישן שהיא הייתה רגילה אליו-לא התגבש כראוי וזה גרם לחלק מהשירים להיות מבולגנים ולא מסודרים בעליל וטיפה הרגשתי אכזבה וציפיתי שהיא תמציא את עצמה מחדש ותביא רוח חדשה ורעננה ולא תחפש לעשות את אותו הדבר ולשחזר את הסגנון "מיינסטרים" שהיא הייתה רגילה אליו כי לדעתי לשחזר אותו דבר שקיים זה המתכון להיעלמות ולכישלון בעוד כמה שנים.
SHOTS FIRED
הרצועה שפותחת את האלבום ולדעתי מדובר בשיר מאוד מעניין ליריקלית עם אוויר מאוד "קלילה" ודי חמודה כהתחלה של האלבום, אישית לא הייתי חושב שזה היה צריך להיות השיר הפותח מהאלבום כי אני חושב שיש הרבה שירים שעדיפים עליו והוא לא האוויר האמיתית של האלבום אבל מבין לטובה את הכוונות של מגאן לספק תחילה חוויה מהנה וקלה כדי "לחמם" אותנו להמשך שלו ולא לפתוח באיזה באנגר רועש שיתרכזו רק בו. דירוג:10\7
CIRCLES
הרצועה השנייה שהיא מבין הרצועות שהכי פחות התלהבתי מבין כל האלבום,הוא הרגיש לי ממוחזר ושבלוני למדי וגם חסר גימור בסיסי כך שלא מצאתי בו דברים מעניינים במהלך ההאזנה אליו אבל אציין לשבח את את loud vocals שהיו ברקע ושינו בטיפה את האווירה.דירוג:10\5.5
CRY BABY
הבאנגר הכי מבריק שיצא לי לשמוע מהאלבום ולדעתי השילוב פעולה מבין הטובים באלבום,הוורסים של דה בייבי ממש un-expected והשילוב (שהוא די מחוץ לקופסא) של הבכי של התינוק לגניחה-גאוני של ממש הפקתית והדגיש כאן ברמה בולטת את המיניות של מאגן שהיא ניסתה להעביר וזה נותן לו זהות יותר פרובקטיבית ומסקרנת באופן גלוי כשיר-אם נסתכל לדוגמא על שירים על מיניות שקיימים היום בתעשייה הם פחות בולטים ומושכים תשומת לב כי המיניות מתבטאת רק במילים ולא בהפקה או במוזיקה עצמה .דירוג:10\10
DO IT ON THE TIP
הרצועה הרביעית מהאלבום שהיא שיתוף פעולה עם הרכב הבנות "City girls" שזה לטעמי שיר די קצבי וכיפי ובמיוחד בפזמון,אציין לטובה את הוויב החדש והרענן שהיא הביאה לאורך כל השיר.
City girls פחות בלטו ממש לאורך כל השיר למען האמת.דירוג:10\8
SUGERBABY
הרצועה החמישית מהאלבום ולדעתי מבין הבינונית ממנו,אני אישית מכבד את אלו שאהבו אותו אבל לי הוא הרגיש לי שיר די פשוט שמבחינת מה שהוא כביכול מציג-הוא ריק מכל דבר, ההצטיירות שלה כאן בשיר כתור "הכלבה רעה" בליריקה הייתה למען האמת פורצת דרך ומגניבה אבל לא התאימה לשיר ולכוונות האמיתיות של השיר מבחינת ההפקה.דירוג:10\6
MOVIE
הרצועה השישית מהאלבום שהיא שיתוף פעולה עם ליל דורק שלמען האמת ממש התלהבתי ממנו פה כי לעומת שתפים אחרים הוא מבין היחידים הפגינו נוכחות ענקית בפזמון עצמו,השיר עצמו פחות משך את תשומת ליבי לעומת האחרים ולא כל כך הצליח לסקרן אותי ממש.דירוג:10\8
Freaky girls
הרצועה השביעית מהאלבום שהיא שיתוף פעולה עם סיזה ולדעתי היא היהלום הבוהק של האלבום והרצועה שאני הכי מעריך ממנו,הוורסים כאן של מגאן היו מיוחדים ויוצאי דופן והצליחו להפתיע אותי לטובה והווקאלס כאן של סיזה ליטשו אותו יותר ובמיוחד לטעמי ראוי לציין לשבח את ההפקה כאן ששילבה ניחוחות משנות ה2000 וה90 שזה גורם לשיר להישמע ahead of time.דירוג:10\9.5
BODY
הרצועה השמינית שהיא הסינגל,אצל הרוב זה הדובדבן של קצפת של האלבום אבל לטעמי פחות התרכזתי בשיר עצמו אלא יותר בפזמון נונ-סטופ שלדעתי היה גאוני ואייקוני בטירוף,המסרים כאן על הקבלה עצמית של הגוף היו מגניבים למען האמת אבל פחות הובלטו כאן כי הרוב חשבו שהיא שוב שרה רק על מיניות ורק בזה למעשה התרכזו ולעומת שירים מיניים השיר הזה זה דוגמא מיוחדת ששיר יכול לבטא מסרים חשובים וגם מיניות ולא להציג רק מיניות וחוץ מזה לא להציג כלום.דירוג:10\9
What's new
הרצועה התשיעית מהאלבום שהיא לדעתי עוד הברקה,למרות שזה גם הרגיש לי שבלוני ופחות חדשני וגם דומה לאחד הדרופים הישנים שלה-היא נתנה כאן בוורסים סקילז ברמה מבין הגבוהות והביטים עצמם בשיר הצליחו להתאם לליריקה ולסגנון שהיא רצתה לכוון והוא בהחלט בטופ 5 שלי מהאלבום.דירוג:10\8.5
Work that
הרצועה העשירית מהאלבום,פחות התרכזתי בליריקה עצמה כי היא לא כל כך עניינה אותי הליריקות האחרות מהשירים באלבום והשיר עצמו לא הרגיש מספיק מלוטש אבל אפשר להגיד שהפזמון עם הרפרנס הקטן לריאהנה היה גאוני והרגיש די חדשני ל2021.דירוג:10\7.5
Intercourse
שיתוף פעולה עם mustard וpopcaan שלטעמי זה השיתוף פעולה הכי גואטי מהאלבום,השילוב של הדאנסהול והרגאיי בשיר אחד היה מרהיב וביותר ושבר את הציפיות שלי לשיר עם סגנון אחד וזה לדעתי השיר שנתן הכי הרבה כוח ואימפקט לאלבום.דירוג:10\10
Go crazy
שיתוף פעולה עםbig sean ו2 chainz שזה לטעמי עוד שיתוף פעולה מוצלח,הליריקה פה מדהימה ויוצאת והכי יוצאת דופן משאר השירים והשילוב עם ביג שון עם ציינז גאוני לחלוטין.דירוג:10\8
Don't Rock Me To Sleep
הרצועה שהכי משכה את תשומת ליבי במהלך ההאזנה אליה שהיא שיר דאנס קצבי עם הפקה מדהימה שמשאר רוב שירי האלבום הביא וויבים חדשים ומעניינים מעולם האלקטרוניקה וזה לא צייר את מגאן כמישהי שראינו בדרופים הקודמים שלה ולדעתי הצליח לקלוע בול למטרה שהיא רצתה.דירוג:10\10
Outside
באנגר ממש טוב ולדעתי היה לו פוטנציאל ממשי להפוך ליותר טוב אם היא הייתה משקיעה יותר הפקתית ובמיקסים אבל חוץ מזה הפזמון היה פה ממש חזק והשיר עצמו הרגיש לי הכי רציני משאר השירים כי פה הרגשתי שהיא כיוונה אל הדבר הכי טוב שיא יכולה לעשות וזה לא ספק בטופ 3 מהאלבום.דירוג:10\9
Savage
שיתוף פעולה עם ביונסה מלהיטה הקודם הידוע של מגאן מהמיני האלבום ולדעתי מדובר בשיר הכי נועז ופראי שלה מהאלבום,ביונסה הוסיפה לו המון בפזמון ובהגשה בוורסים עצמם והפכה אותו ליותר "נוצץ" מהגרסת סולו עצמה.דירוג:10\9.5
Girls in the hood
השיר הכי קרינג'י מהאלבום מבחינת איך שהוא נשמע באוזן וקצת הרגשתי קצת קווי דמיון לכמה רצועות מסוגה אבל לאחרונה הוא ממש גדל עליי ומדובר בבופ עוצמתי וחזק ואציין לשבח את ההפקה כאן עם הנונ-סטופ של הביטים.דירוג:10\8
Don't stop
רצועה שסוגרת את האלבום ושיתוף פעולה עם Young Thug ולדעתי זאת הרצועה הכי מיותרת ממנה,הוורס של יאנג טאג חזק למדי והחזיק את כל השיר אבל השיר עצמו מרגיש לי די "תקוע" בסגנון שלו ונשמע לי חוזר על השירים האחרים באלבום.דירוג:10\6