@God @RapIsPac
גואט
היה יכול להיות בחיים אם הוא לא היה מעשן 🙁
RapIsPac אם לא ידעת שנתיים לפני המוות מישהו פרץ לבית שלו ודקר אותו כמה פעמים ואפילו ניקב לו את הריאות אבל הוא ואשתו הצליחו לעכב אותו עד שהגיעה המשטרה. התוקף טען שהוא נשלח על ידי אלוהים ובגלל זה הוא זוכה במשפט על תקן חוסר שפיות
leeyam סיפורים כאלה ממש מעצבנים אותי גם חולי נפש שתוקפים (ולפעמים אפילו הורגים) סלבים בגלל "מחלה נפשית" ובסוף מזכים אותם על תקן חוסר שפיות
צריך לשמוע את כל atmp
ElbGo הקרדיט ל while my guitar צריך ללכת לקפטון לא לו
ElbGo ואגב את something שהוא אחד משירי האהבה הכי יפים אי פעם הוא כתב על לא אחרת מפטי בויד, אותה אחת שקלפטון כתב עליה את ליילה
atmp גם חגג 31 שנה יומיים לפני מותו
הביטל האהוב עליי בתכלס. דמיינו להיות אחד מהאנשים הכי גדולים ומפורסמים בעולם ולהיות כזה צנוע
leeyam אני יודע, אבל השירה של האריסון היא אחת הניצוצות של השיר + אולי השיר האהוב עליי שלהם
את השיר הזה הוא כתב אחרי שהוא הבריז מסשן הקלטות וישב בחצר של קלפטון דמיינו רגע מה זה לשבת בחצר של חבר ולכתוב את אחד מהשירים הכי גדולים אי פעם.
leeyam יש סרט בשם Yesterday שמישהו מתעורר בעולם שהביטלס לא היו קיימים בו וממציא את כל השירים האלה פעם ראשונה
ElbGo אחד מהשירים האוהבים עליי ללא ספק אבל בלי הסולו הוא משעותית פחות טוב, יש גרסה כזאת אם מעניין אותך.
leeyam לא מכיר את הגרסה הזאת אבל אני יודע על ההופעה של קלפטון עם מקרטני והבן של האריסון שאני מת עליה
RapIsPac כן שמעתי על זה אבל זה לא שהוא ממציא אותם הוא פשוט מעתיק אותם.
ElbGo
ElbGo כן אבל זה עם סולו כאיל וזה טוב אבל לא כמו המקורי
ElbGo גם רינגו שם אם לא שמת לב
leeyam אה זה ברור שאני מכיר
leeyam נכון שכחתי לכתוב