ראיתי 5 דקות וקיבלתי סרטן כמה שטויות היא אומרת הקטע העצוב זה שאבא שלי שלח לי את זה ומפיץ את זה למשפחה שלי כאילו זה תורה מסיני וזה 100 אחוז רק בגלל שהיא שחורה והוא כאילו מקבל אישור לדעה גזענית נטו
God ראיתי 5 דקות וקיבלתי סרטן כמה שטויות היא אומרת
אמ;לק?
God איזה אפס אתה עדיין לא הנדלת את הדעות של אבא שך
RapIsPac חולת נפש שאומרת שהמחאה לא צודקת כי השחורים הם הבעיה ושג'ורג' פלויד פושע
היא צודקת
Fuckendrick באן
אה זה רמון מלון לאמשנה השבץ מובן
God אה זה כפיר השנאה מובנת
God למה כי הוא כתב תגובה על אופן מייק איגל אז זה בטוח רמון, חוץ מזה למה שאני אגיד שהיא צודקת יאידיוט, מתי אמרתי משהו קרוב לגזעני בפורום?
God תטיף
Fuckendrick
Fuckendrick אני זה כפיר
כל דבר שאני ארשום "שיט רמון מגיב"
טוב אני אפרוש
פסל של סוחר עבדים הופל בבריטניה
https://www.vice.com/en_us/article/z3en3y/why-ethiopian-jews-are-building-a-movement-against-racism-in-israel
RapIsPac וואלה מעניין רצח תאמת אבל לא חושב שאפשר להשוות את הגזענות המערכתית נגד שחורים בארץ ובארצות הברית. אנחנו כלום לעומתם
Ramon_Malone למה אתה מתחזה אליי?
God לגמרי. אומנם אני לבן ולא ממש יכול לשפוט בין השניים, אבל מרגיש שהאתיופים בארץ במצב טוב פי כמה לעומת השחורים באמריקה. אולי כי המקביל ל-white nationalist פה בארץ זה ימנים קיצוניים והשנאה שלהם מכוונת רק כלפי ערבים
RapIsPac כע בול, ערבים זה המקבילה הכי טובה פה לשחורים בארה"ב, אבל המצב כן שונה בתכלית
RapIsPac זה לא גזענות אבל, זה שנאה לערבים כי הם מחבלים
RapIsPac מביך, הסו קולד ימין הקיצוני בארץ שאתה מדבר עלין בין אלו שקלט את האתיופים הכי יפה שיש, למרות החשש שהם לא באמת יהודים אין שנאה לערבים, שנאה למוסלמים ובכן, כי הם שונאים אותנו באמת לא מסובך לקליטה
God מביךךךךךךךךךךךךךךך
Fuckendrick זה שנאה לערבים כי הם מחבלים
אתה אמיתי?
Fuckendrick תטיף