שלי זה קנייה ווסט, מאדליב, ג'יי דילה, 9 וונדר ודיגיי שאדו
אני גם אוהב את נו איידי, ריזה, פייר, אלכמיסט ודה נפטונס המון
אזל לך הזמן אני פה עם השעון....
מאדליב אחי דניאל ממן גם בטופ שלי רוק מארסי ומטל פינגרס קנייה כנראנ יש עוד ששכחתי
קניה מאדליב קול נו איי די היט בוי דילה אלכ דום כשהוא מפיק
בלי סדר מסוים סתם הראשונים שחשבתי עליהם שאני הכי אוהב
לאמבו
דילן בריידי
שחורה כי זה הטאג: מאדליב, דילה, פארל, קניה, טיילר, ליל אגלי מיין ופגי, כל המפיקים של דריין גאנג
לא שחורה: OPN, סופי, ארקה, דאפט פאנק, AAL
וכו
Madlib Dilla Lil ugly mane El p Kno DJ shadow Kanye Knwledge DOOM Peggy Pharrell Tha god fahim Roc marciano Alchemist Rza Statik selektah 9th wonder Exile Big ghost ltd DJ muggs משהו כזה אני מניח
לא יודע מי הפיק מה ולא אכפת לי מהפקות
רוני ג'יי ליסן אפּ!🤯
קשה להחליט אבל כי יש מלא אבל אלה בעיקרון קניה פארל גיי זי טיילר טראוויס מקס מרטין טימברלנד דיפלו דום סופי קווינסי גונאס מאדליב מייקל גקסון (כן הוא הפיק כמעט את כל הקלאסיקות שלו לבדו)
מאדליב קנייה פארל טראוויס טיילר היוצר מייק דין מטרו בומין סתם עלו לי בראש בטוח שאזכר בעוד כמה
פליינג לוטוס קנייה ווסט נוג'אבס ג'יי דילה דיג'יי דאהי קלאמס קאזינו
לא לישון על טיילר המפיק קניה מאק מילר לא בעיקר מפיק אבל הוא יודע לעשות את זה טוב מאוד מאדליב דילה דום Exile פרל וויליאמס דאפט פאנק אביצי כהן אוהב את ההפקות של סטיב לייסי גם מאיור גם אחלה
נואולדג, ארל, דום, קנייה, דרה, נייבי בלו, הארי פרוד, אובליב, ניקולאס קרייבן, מייק אקא דיגיי בלאק פאוור, מאדליב, פארל מחוץ לזאנר זה ניקולאס גאר/AAL, פלום, דפט פאנק, בוריאל, פליילו, פור טט, גיימי xx, רוס פרום פרינדס, סבסטיאן, סם ג׳לריטי
מאדליב, מטרו, דילה, קניה, פייר
מאדליב קנייה דילה אקסייל נוג'בס פליינג לוטוס טאנדרקאט נו איידי אלכ
כמו כולם בערך
ronen לפי מה שאתה שומע אתה תאהב את rawnen
מאדליב, קניה, קנו, דילה, ריזה, מטרו ואלכ
DJL SNAPBACK SMYLEZ קנייה
כמו שכולם כתבו ומרסיאנו