ראיתי מישהו שהצליח לשים את Endless של פרנק באפל מיוזיק דרך המחשב מי הגואט שעוזר לי לעשות את זה גם
מה הבעיה
כאילו משהו כזה?
מצרפים משהו כמו שצירפתי את הקמיל באייטונז במחשב, מחברים את הפלאפון למחשב ועושים סנכרן סיפרייה
IVY_PARK ניסיתי וזה מה שזה מראה לי
Liiiiav רשום לך בהודעה שצירפת שלא הפעלת את הסנכרון
Liiiiav תוריד אייטונס למחשב ואז תוריד תאלבום שאתה רוצה ופשוט תגרור תתיקייה שלו לאייטונס אמור לעשות לך סינכרון לבד אבל אם לא יש בהגדרות
Liiiiav לי זה סינכרן 3 שירים רק בערך בחמש דקות יכול להיות שאתה צריך לחכות קצת פשוט זה לא נותן לי להשמיע בטלפון בינתיים גם את השירים שכבר התסנכרנו מקווה שזה יעבוד שכל האלבום יסונכרן
em7 זה בול מה שעשיתי וזה ממשיך להראות לי את זה אחי גם בדקתי בהגדרות של הטלפון והסנכרון אוטומטי פועל והכל
נסה ללחוץ על מה שמסומן זה בדרכ עובד לי שמשהו לא מסתנכרן אם לא עובד אז לא יודע
em7 ניסיתי עדיין מראה לי את זה כאילו זה לא מסכנן באפל מיוזיק אין לך מושג איך פותרים את זה?
em7 תגיד זה אמור לגרום לאלבום שהכנסתי את התיקיה שלהם לitunes להופיעה בספרייה? לא עובד לי בינתיים
Liiiiav לא יודע אז לי זה תמיד עבד בלי בעיות
em7 משהו בהגדרות אולי? אתה יכול שניה לצלם לי מסך אחי
Liiiiav לצלם מה אחי לא הבנתי גם מאיפה התמונה ששלחת למעלה נראלי זה לא ההגדרות בכלל תנסה להכנס בסרגל העליון הזה לedit ואז preferences ואז שמה אמור להופיע ההגדרות של האייטונס
em7 וואלה ניסיתי הכל וזה פשוט לא עובד איזה זין
לא צריך לחבר תפלאפון למחשב גם לא יודע למה רשמו פה אני בחיים לא חיברתי וזה עבד כמו שצריך
לא משנה הצלחתי
Watswrong עשית לי מזל בחיי איך ששלחת את ההודעה בדקתי בטלפון אם זה עובד בשביל הספורט מה שנקרא וזה סנכרן פתאום איזה כיף
תחפש בגוגל תהודעת שגיאה יהיו פתרונות
Liiiiav גם לי עבד אחי אוריד גם אנדלס ונוסטלגיה אולטרה בקרוב