אני מאמין שהתקציב החדש והבעלים החדשים ישפרו ויהיו תחרות טובה לSpotify Hi-Fi. מקווה שיסדרו את כל המאגר שירים שלהם במיוחד כל הקשור לכפילויות של שמות יוצרים. אפשרות לשלוט דרך כל מכשיר על אפליקציה במכשיר אחר. שיפור מנגנון התאמת שירים לטעם שלך על בסיס מה שאתה שומע. שנראה את TIDAL גם בעוד מכשירים וקונסולות כמו PS5, DISCORD ומערכות מולטימדיה שונות
מקווה שיכניסו שירים ישראליים לפאקינג מאגר שלהם אחרת אני לא חוזר אליהם
Thug_ צודק, שכחתי לציין. הם קיימים אבל מאד מצומצם ולא מסודר.
ממש מוזר Square היא בכלל חברה שמספקת שירותי תשלום לעסקים. לפני כמה חודשים היא קנתה מלא ביטקויין והיום היא רוכשת את Tidal? מה הקשר בין 2 החברות
RapIsPac תודה על התיקון עברית בכותרת(חשבתי איזה דקה והתייאשתי). וואלה לא ברור אבל אם אני לא טועה יש לSQUARE תכנתים ואנשים מקצוע שבטח יועילו לTIDAL בכל דרך שהיא. האופציה היותר הגיונית היא הקשרים שיש לSQUARE לטפל בTIDAL ולשפר כל מה שאפשר.
The payment processing company, which is run by Twitter CEO Jack Dorsey, said the deal will help extend Square’s “purpose of economic empowerment,” supporting artists with “financial freedom.”
הניחוש שלי הוא שהם יפנו לאומנים קטנים ויתנו להם פלטפורמה להרוויח יותר מהמוזיקה שלהם (בניגוד לספוטיפיי). Square בכללי פונה לעסקים קטנים אז אני מניח שהם ימשיכו באותו קו
vladi963 כן זה פשוט נראה לי מוזר כי Tidal חברת מוזיקה ו-Square יותר חברה של שירותים פיננסים נראה איך זה ימשיך
ג'ק דורסי, המנכ"ל, בחור די חכם. הוא גם המנכ"ל של טוויטר ובכללי יש לו אישיות מעניינת. הוא עושה ויפאסנות ותרם מיליארד דולר למאבק בקורונה
RapIsPac אני גם מאמין שמה שדחף אותם למהלך הזה, זה "Spotify Hi-Fi" בטח צצו רעיונות איך להפוך את TIDAL לתחרותית יותר מול Spotify, לדעתי זו אחלה הכנה מראש עד ש "Spotify Hi-Fi" יושק.
פראייר הייתי מוכר ביותר
זה אומר שהוא נכשל או הצליח?