והוא סלפט און אחושרמוטה אלבום משוגע של דני, הוא לא מפספס פה וסוחב שעה כמעט לבד בצורה הכי טובה שיש יש פה כמה מהשירים הכי טובים של דני ורוב השירים פה היו נכנסים לאטרוסיטי (במיוחד מהחלק השני של XXX)
אחלה אלבום, ההפקה באטרוסיטי הרבה יותר מתקדמת אני לא רואה איך שיר מפה נכנס לשם
Pretty_Flacko נוסבלידס, סקרפ אור דיי, פיילדס, 30, בלאנט אפטר בלאנט, XXX, פק בלאד
דני גואט רצח מת לקבל אלבום חדש שלו
כל כך אוהב את האלבום הזה, הזוי לחלוטין. בקרוב הכי הרבה שמיעות בלאסט...
אלבום מטורף
אוברהייפד
BlueFrozen בקושי יש עליו הייפ זה לא אטרוסיטי שהתפוצץ בכל קהילת מוזיקה
TheStinger התקופתי שרק יצא אולד חפרו על טריפל איקס על ימין ועל שמאל וזה אלבום חמוד אבל לא הבנתי בחיים למה כל כך אוהבים אותו
טופ 10 טיפה הגזמה לדעתי אבל אלבום מצויין
כל פעם ניסיתי להיכנס לדני וברחתי בשבוע שבועיים האחרונים דווקא התחלתי להנדל ואני ממש אוהב את uknowhatimsaying וכמובן את atrocity exhibition
ממליצים על xxx בתור האלבום הבא לשמוע או משהו אחר?
Ghost כן ושמע גם את אולד
Ghost האמת שuknowwhatiamsayin האלבום הכי טוב להתחיל איתו ... ביחד עם החלק השני של XXX הרבה ממליצים להתחיל עם אולד כי הוא אלבום להיטים כזה ולא יותר מידי אקספרימנטלי אז זו גם אופציה
RUNAWAY_ טבה לא אהבתי את אולד בכלל מרגיש לא קשור אל דני בכלל במיוחד ההפקות
XXXX בדרך
פאק בלוד טופ 5 שלו מהשירים האהובים עליי
Arad18 לא יודע למה אתה אומר את זה זה אותם מפיקים שתמיד עובדים איתו
Arad18 שמע חזרתי לאולד אחרי איזה שנתיים אלבום תענוג החלק הראשון מרגיש כמו החלק השני של טריפל אקס ואטרוסיטי והחלק השני באנגרים אחד אחרי השני אנדרייטד
פעם ממש אהבתי אבל לפני כמה זמן ניסיתע לשמוע עוד פעם ולא אהבתי בכלל את רוב הביטים וזה קצת הרס לי
ronen שמע עוד פעם 30 השיר הכי טוב של דני אי פעם
RUNAWAY_ אבל הרבה משם זה מרגיש דאבסטפ מיסבות לא יודע, בכל מקרה לא שמעתי מחא זמן אוחי אני לא זוכר טוב
Arad18 זה 2 אלבומים מחוברים הדיסק הראשון שירים אישיים ראפ כבד והשני הפקות אלקטרוניות משוגעות לריקודים