מה חושבים?
עם איזה הייתם מעדיפים לצאת?
ראפרית חשפנית סטייל קארדי בי
ובחורה עם אונליפאנס(תופעה נפוצה באמריקה שבחורות משתמשות בזה לשלם ללימודים) עם מקצוע מכובד, דוקטור/עורכת דין/מדענית, וכו'
ומה לדעתכם היה דופק תילד שלהן פסיכולוגית
זנות
אם יש לה אונליפאנס זה אומר שהיא כוסית אז כן
Ramon_Malone ילד כוסיות
אם זה בקטע לא רציני אז יש מצב אבל בסופו של דבר זה היה מגעיל אותי שהיא שולחת סרטונים שלה ערומה ומאוננת לגברים רנדומלים באינטרנט
גם המנטליות שלה בטוח הייתה דפוקה והיא הייתה אובססיבית לכסף אז לא נראה לי שזה היה הולך
RUNAWAY_
מת לא בהכרח ראיתי בפידס של הסנאפצ'אט שלי מקרה של מישהי שאספה 17 אלף דולר בשביל לשלם ללימודים והיא למדה למדע לא זוכר מה היה המקצוע
השאלה הייתה במקרה שלה כאילו סתם מצלמת את עצמה כל הזמן בעירום בשביל לשלם על הלימודים ולא מזדיינת וחרא כזה
NiggorColgate חרטא אחי הן שולחות סרטונים שלהן מאוננות בפרטי
וואלה באמריקה זה קשוח מלא צעירים שם בחובות אז אם מישהי הייתה פותחת רק to make ends meet לא הייתי שופט אותה
RapIsPac זה ליטראלי להיות שחקנית פורנו היית רוצה לעשות לבן שלך לעתיד דבר כזה? אמא שיש סרטוני פורנו שלה ברשת?
RapIsPac לשפוט אף פעם לא צריך ולא הכרחי אבל יש הבדל בין לשפוט לבין לצאת איתה בקטע זוגי . זה אשכרה דומה לזנות , מוכרת את הגוף שלה בשביל כסף (עדיין יש הבדל כמובן אבל העיקרון אותו עיקרון)
שהיא בחורה זולה ומגעילה
אבל מה אם היא לומדת למקצוע מכובד?דוקטור?עורך דין?הזאתי שראיתי תסיפור שלה למדה ל NEUROSCIENCE כי היא לא יכלה לשלם ללימודים שלה בלי זה
NiggorColgate לא קשור אחי הבן עדיין יגדל שרוט הסרטונים האלה דולפים לאינטרנט ומופצים בסופו של דבר וכולם ידעו על הילד ויתעללו בו בבצפר
RUNAWAY_ לא אחי א) אפשר להשתמש בכינוי ולהעלות איזה סרטונים שרוצים.. יש כאלה שמעלות רק תמונות של הרגליים שלהן ויש כאלה שמעלות בלי פנים ב) נראהלך שמישהו יזהה אמא בת 40 בתור מי שהיא הייתה בגיל 20?
יש מצב אחי אבל שמע אם היא תקבל את המקצוע הזה השריטה היחידה של הילד זה מה שאמרת אבל לפחות יהיה לו אמא חכמה עם מקצוע מכובד פשוט חשפנית
עדיף על אמא ראפרית בלי השכלה נגיד שאפילו לא חושפת את עצמה עירום אבל רואים לה תתחת וציצי כל שנייה בכל סרטון ראפ-שירה שלה
RapIsPac האנונימיות לא עושות כסף הכסף בא מזה שיש לבחורה כבר עוקבים באינסטה ואז היא מתרחבת לאונלי
RapIsPac
דיון חדש , תענה על זה
NiggorColgate מת זה לא כזה קל לא רואה דרך שזה לא ישרוט את הילד פסיכולוגית
אגב ראיתי מישי בארץ שעשתה אונלי והיא עשתה סטורי נסער שחברים שלה התחילו להתרחק ממנה בארץ לוקחים את זה קשה
וואללה השיחה איתך גרמה לי להנדל שיש דיון יותר טוב
דקה עורך