שנתחדש
מחזק את הרעיון
Liiiiav מה אתה קורא?
Sweatshirt3k קצת משפיל אבל הבוקר קראתי את הספר של אליפים לול התגעגעתי להיות נער פתאום
ספרים זה קשוח, ניסיתי לפני כמה ימים הנערה עם קעקוע הדרקון ושרדתי רק 2 שורות
Kafri אני שונא ספרים כאלה
וואי ביומיים האחרונים קראתי 200 עמודים אחרי איזהחצי שנה שלא קראתי בכלל הספר ממש תפס אותי מקווה לסיים אני קורא MISERY של סטיבן קינג עכשיו
ronen מכיר ממנו קראת 200 ?
Sweatshirt3k כן
Sweatshirt3k מה זה כאלה?
ronen נייס יש לי איזה ספר או שניים שלו אבל עוד לא קראתי
Sweatshirt3k מת יש לי 6 ספרים שלו, בינתיים סיימתי 2 וקראתי 500 עמודים מTHE STAND בקיץ אבל אז הפסקתי באמצע בלי שום סיבה
Kafri בכללי ספרי מתח/מסתורין/בלשות אני לא אוהב אבל גם ספציפית הספר הזה מצוץ מהתחת בלי עלילה מתוחכמת או משהו נטו אקשן ועלילה הוליוודית כדי למכור עותקים
תמליצו על ספרים מעניין ומה הסגנון שלהם
Amit מתח קליל / אקשן אני בדיוק קורא את כל פרוייקט X סגנון פעולה ומסתורין כזה ממש ממש מעניין ומתפתח מדהים משהו יותר עמוק ממליץ על המטופלת השקטה, הספר סיפורת הכי פסיכי שקראתי בחיים שלי
Amit תלוי בסגנון של הבן אדם לרוב מי שמחפש/חסר לו ריגוש בוחר בספרי מתח/אימה או אם זה בחורה אז רומאנים (או ספר בישול) לא שאני שופט או משהו אני פשוט לא מסוגל לקרוא דברים כאלה
Sweatshirt3k מה אתה אוהב? אבל עלילתיים
Arad18 בתחום סיפורת קראתי את כל הספרים של אתגר קרת הוא דרגה קטנה מתחת לאלוהים מבחינתי בספרות דן בן אמוץ דויד גרוסמן יהונתן גפן סופרים חריפים בסיפורת זה כל ספר לגופו אולי יעניין אותי ואולי לא
וואלה המליצו פה על איזה ספר של מאיה אנגלו שאני חייב לקרוא
מושלם בעיניי
Novacane מה?
Sweatshirt3k ספר יחסית פשוט (נראה לי של ילדים) אבל קראתי דו קרב לפני איזה שנתיים אחלה ספר של גרוסמן