בן 16, חשבתי על לפתוח חשבון בנק בפפר אבל לא בטוח כי כולם נוכלים בסופו של דבר שווב לפתוח? דרך אגב איך נכנסים למינוס? לא מבין בזה💀
Deadass פפר זה לא בנק אל תסמוך עליהם תפתח בבנק יהב, אין עמלות לחשבון צעיר. אני שם ומרוצה
Deadass דרך אגב איך נכנסים למינוס? לא מבין בזה
פפר נחמד פתחתי שם חשבון בגלל שזה נתן לי איזה 200 שקל מתנה (כי חברים הזמינו) ואחר כך לא השתמשתי בחשבון בכלל
דבר עם ההורים שיפתחו איתך..
Cash_Carti אני לא מתחייב לכלום אבל? אם נגיד אני מבזבז את המאתיים ולא נוגע בחשבון בחיים לא אהיה חייב כלום?
בגיל 16 אתה לא יכול להיכנס למינוס
Thug_ אה? מאיפה שמעת עלזה? אם הוא פותח בפפר הוא יכול להיכנס.. הם גם לא מודיעים. זה על אחריותך
אני בפפר ודווקא טוב שם
אין יותר תדבר הזה של הכסף חינם הם הורידו את זה אבל בכללי פפר זה ממש סבבה לגיל 16
Matan יש 150 אחי הצטרפתי לפני שבוע
תפתח אחי אין עמלות עוש בכלל ואפשר לבזבז עד 400 שח ביום ואני מכיר מישהו בשדיסקונט שיכול רק 1000 בכל החודש
Liiiiav וואלה אמרו לי שזה ירד כבר
Liiiiav
Matan מת הלכתי להצטרף לפני שמורידים את ה150
Matan ה400 ירד tho
Deadass חכה אתה צריך קישור
Deadass חחחחחחח וואלה שמתי אותם בחסכון כי ידעתי שבאזרחות הם ילכו לי בלי מצמוץ אבל תמיד כסף זה ברכה anyway אחלה בנק לצעירים אחי
Matan לא לא אחי, שונא לתקן אנשים כל כך הרבה אבל ה150 זו מתנת הצטרפות קיבלתי אותם אוטומטית כשנרשמתי באפליקציה ה400 היו דרך קישור מתנת חבר מביא חבר וזה מה שהם ביטלו 150 זו מתנת הצטרפות
אם תצטרף בלי קישור לא יביאו לך שקל
Matan איזה קישור
אני עשיתי את זה קיבלתי 150
אני עוד פתחתי שהם נתנו 400 אם קיבלת הזמנה אני שם שנה בערך וזה אחלה לגמרי
נאבד לי התז יש אפשרות לפתוח חשבון רק עם דרכון?
Erancohen תעשה תז חדש