@NiggorColgate
חחח פתחו קבוצת ״סופרסטרייטים״, הוא מסביר 👇 תסדרו את הקישור, לא יודע איך מסדרים את זה
לא משנה סודר
למי אכפת בתאכלס אף אחד לא יכול להגיד כלום אם אנשים לא רוצים לצאת עם טראנסיות, מחשיבים אותם כנשים, אם לא עושה לך את זה אז כסוג אישה שלא בא לך לצאת איתה, לא יודע מי מתייחס לאוטיסטים האלה בטיקטוק ברצינות ומי ייצר את החרא המגוחך הזה
Baxter_hameleh זה כל הקטע שבגלל שאתה לא נמשך לטראנס ולא רוצה לצאת איתם אתה ״טראנספוב״ . במילים אחרות הם מנסים לכפות עליך את דעתם וטוענים שאתה חייב להמשך אליהם ואם לא אז אתה מגונה. ואלו שהקימו את הקבוצה הזאת צודקים לגמרי , הגיע הזמן שמישהו יאמר את זה שאין לכם זכות לכפות על אף אחד את דעותיכם
natanm8 בתכלס מסכים היא אישה כמו כולם ומתייחסים אליה ככזאת אז למה כל כך אכפת עם איזה נשים אני או כל גבר אחר יוצא? אם סתם מישהי רנדומלית הייתה נכנסת לי לdms ולא הייתי מעוניין גם היה לאותם אנשים אכפת? מעניין
לא צריך לקחת אנשים כאלה בכל כך רצינות דואו אני הייתי עוזב את זה וממשיך ביום שלי במקומך אחי
natanm8 חחחחח אחי מאיפה הבאת את זה מכיר לסבית שנמצאת עמוק בקהילה ומכירה טראנסים והיא בעצמה אמרה לי שברור שלגטימי לא לרצות לצאת עם טראנס. עדיין לא שמעתי מישהו טוען שזה טראנספוביה אז אל תקבע לקבוצה שלמה את הדעות שלה כדי שזה יתאים לנרטיב שבנית לעצמך וגם אל תכליל קבוצה שלמה במיוחד שלא נראה שאתה יודע עליה יותר מדי מעבר לזה לא יודע מי זה בסרטון ואם הוא מייצג את הדעות של הקהילת מימ הזאת אבל מה זה הבולשיט הזה ברור שאם אתה לא מכבד נטייה מינית של הומו אז אתה הומופוב
natanm8 מאיפה הבלבול ביצים הזה? טראנספוביה לא קשורה בכלל לאם אתה נמשך או מעוניין לצאת עם אישה או גבר טראנסג'נר/ית. זה בכלל אפליה או פגיעה בין היתר כלפי אחת/אחד כזה על עצם היותו/היותה. גברים סטרייטים זה הדבר הכי רעיל בחברה בחיי. אשכרה ממציאים פייק דרמה בשביל בשביל להתנער ממשהו שלא שייך אליהם.
הקבוצה הזאת שאתה מדבר עליה מביכה ומציגה אותנו שוב עם המכנסיים למטה. רמת האנטייטלמנט מביישת בשלב הזה
natanm8 לפי ההיגיון הזה אם אני לא יוצא עם הומו אני הומופוב?
יאללה שתוק בדוק היית נותן בו אם היית לך הזדמנות
Z_SILVERMAN
Z_SILVERMAN חברה שלי אחי תמחק
שפתיים רגילות אחי
גוף רזה
אין פה שום דבר מושך, יש פה גם מלא איפור&זווית
אאוט
זה ממש אירוני שאנשים נעלבים מזה
Thug_ פיו נראה טוב אחי גלוש לפותח האשכול לפרטי תוכיח שהוא טועה
Thug_ ניקיטה מושלמת אבל בלי איפור פחות
Z_SILVERMAN תוריד לה את האיפור אתה תקבל סיני אורגינל חבל
Baxter_hameleh כן אבל אם הסיבה היא רק שאתה מגלה שהיא טראנס זה אומר שאתה טראנספוב אחי
Baxter_hameleh זה לא ממש מזיז לי חחח , פשוט ראיתי שזה נכנס עכשיו חזק ורציתי לפתוח דיון
לא הבנתי
Z_SILVERMAN מותר לי לצאת עם מי שאני רק רוצה אז לא אחי ואתה לא תעשה מאנשים טראנספובים כי הם לא יוצאים עם בן אדם שלא מושך אותם ובתכלס הקטע המרכזי הוא שליטרלי יש לה זין אם אין לה לי באופן אישי עדיין קצת אכפת אבל אני כבר לא אפסול בגלל זה
ועכשיו לנושא האשכול זה שגבר לא רוצה לצאת עם טרנסית זו זכותו כמו שהוא לא ירצה לצאת עם אישה אחרת,חושב שהטרנספוביה במקרה של כאן הודבקה בגלל שלאותו גבר יש מין פוביה או פחד מנשים טרנסיות אבל לא חושב שזה מתאים כי זה יכול להיות רנדומאלי לפעמים-אולי אותו גבר לא אוהב את האופי/אישיות. אז לא סגור על הנושא הזה כלכך
Baxter_hameleh ריל שיכנעת גועל נפש אחי אשכרה אישה עם זין חשבתי סתם בחורה שהולכת למסיבות טבע
ShortieNoMass היא לא דומה לעצמה ללא איפור
Thug_ נכון
מה זה כמו שיעשו שיוון זכויות לגבר על זה שפמיניסטיות חולות נפש מזיינות תשכל יותר מדי ב8 שנים האחרונות