וזה במקום השני
זה הולך להיות שאלה אוטיסטית, אבל באשכולות כאלה כאילו מתכוונים לכך שיגידו מה השיר הכי טוב של האמן או פשוט לשבח את השיר שעליו פתחו אשכול?
admin הבחירה בידיים שלך נסיך
admin מת אני סתם משתף שיר מכאן תזרום
At your best ראשון Higgs שני
ElbGo at your best לא בטופ 10
ElbGo זה לא שיר שלו
היגס באמת מדהים אחד השירים הכי מרגשים שלו
RapIsPac אתה טריפין אם מדברים על endless שניהם god level יכול להיות שאני מעדיף את higgs תלוי במצב רוח
At your best קאבר כמה רמות מעל moon river
ElbGo moon river חלש גם כן at your best חמוד, שלא תבין לא נכון, אבל אין שם שום דבר וואו מבחינתי
טופ 10 של פראנק מבחינתי:
המקום הראשון והשני שלי הם הסולוים, לא בסדר. אבל מדהים איך בRUSHES פראנק מצליח ליצור שיר כל כך טוב בלי להופיע בכלל רוב הזמן
admin מת את הסולו השני אפשר להחשיב כשיר של אנדרה בתכלס
RapIsPac לא יודע בat your best השירה שלו מדהימה אותי, פשטות כזאת שאני לא יכול להסביר בזמן האחרון כשאני חוזר לפראנק זה רק לאנדלס אז הנה טופ חמש משם
וה20 שניות של האינטרו הזה נתקעו לי בראש חודשיים ולא מזמן מצאתי שזה מפה
RapIsPac כן הסיבה למה הוא בטופ שלי (בכלל לא חסר אמנים ענקים שהשיר האהוב שלהם עליי הוא האחד עם אנדרה) אם לא מחשיבים את זה אז וויט פארארי
כנראה שאחד מאלה (לא שמעתי את כל אנדלס עדיין)
לא מבין מאיפה פראנק מקריץ את המילים לשירים שלו רב הזמן אני בכלל לא מבין מה הוא אומר אבל זה נשמע פואטי
RapIsPac מת הייתי בטוח שאני היחיד שלא מבין כלום
Tell me what you need from me? Gas money? And I did what I needed to, to be kind You cut your teeth on sheets in Paris Hope the water's deep enough Its a rush to the head
אנלא מבין מפה מילה אבל עדיין מרגיש בשבילו
לא שמעתי את נוסטלגיה אולטרה ואנדלס שישחרר כבר לספוטפיי מה הקטע שלו
Baxter_hameleh תוריד ותוסיף לספריה מה הקטע שלך
כן