בא לי למות
admin באמת גועל נפש, כל הטענה של משפחתה של הנערה ושל הנערה שזה היה אונס. גם אם היא קפצה על ירין שרף (שזה לא מה שקרה) היא בת 13 והעונש של אדם כזה זה 15 שנות מאסר וסירוס כימי.
אני אוהב סילבר למבו
מה לעזאזל משנה אם היא אמרה שהיא בת 14 מה הם התחלקו על השכל היא יכולה להגיד גם שהיא בת 20 היא ילדה בת 13 מה היא מבינה מהחיים שלה הם אוטיסטים גמורים שמה
Yair אני לא מבינה בסיפור אבל אענה נטו לפי תגובתך: אם מישהו ומישהי שוכבים ואז מתברר שהיא שיקרה לו ואמרה שהיא כבר בגיל ההסכמה , והיא בת 13, האם הוא אשם? כנראה שלא
Yair תשמע על בעילה אסורה בהסכמה העונש פיצי, בלי מחאה ציבורית הוא היה מקבל במקרה הטוב שנה וחצי מאסר בפועל ובמקרה הרע 10 חודשי עבודות שירות.
IVY_PARK על פי החוק הישראלי זה על תפקיד הבגיר\ה לוודא את גילה\גילו של מי שהם מקיימים איתו יחסי מין.
IVY_PARK הפיגור פה הוא של החוק בעיקרון
IVY_PARK אם לא קראת את הסיפור עדיף לסתום
KelevTov חבל, כי בגישה הזו אפשר להגיש הרבה עתירות, שהרי אדם מסויים פעל ב״תום לב״ לכאורה.
הבנאדם מואשם על תקיפה, אלימות, שיכר קטינה, בעילת קטינה והטרדה מינית וכל זה לא אונס עפ בית המשפט איפה לעזאזל הבעילת הסכמה אם הוא שיכר אותה, סימם אותה ותקף אותה ברה מערכת משפט רקובה מהיסוד, איכז
ישלי להקיא
אח"כ כשרוצים מהפכה בבתי משפט אנשים בוכים ואומרים שזה לא דמוקרטי העם הזה צריך להבין שהשופטים במדינה הסרטן הכי גדול שיש
חולני לגמרי מה נסגר
דמיינו לגדל ילד במשך 20-21 שנה ואז זה החרא שיוצא לך
Baxter_hameleh זה לא לגדל אם אתה מגדל ילד כמו שצריך 20 21 שנה הוא לא יצא ככה
Baxter_hameleh אם יוצא לך ילד כזה משמע לא גידלת אותו 20 שנה
leeyam
Nowhere2go מסכים בתאכלס גידלו אותו אבל לא כמו שצריך
Nowhere2go גם זה לא כל המקרים, יש כל כך הרבה אנסים ופדופילים מזויינים כמוהו שקיבלו את החינוך הכי טוב שיש, ההורים שלהם הכי אהבו והשקיעו בהם ובסוף יצאו מפלצות.
בתכלס מערכת המשפט שלנו שבורה ואין עונשים מוצדקים, אין לי מושג מי זה השופט המפגר הזה החלק הטוב בכל הסיפור הזה הוא שאנחנו יודעים שיעשו לו את המוות וירדפו אותו כי הוא לא עומד לעשות עם החיים שלו יותר מדי בנקודה הזאת אף אישה שפויה לא עומדת לרצות אותו, כל המדיה עומדת לעשות לו את המוות, הוא לא עומד להתקבל לעבודות והאנשים היחידים שאולי יקבלו אותו זה האוטיסטים מהקבוצה של "גברי אלפא 100% סטרייטים" וזה די מסתכם בזה
היא ליטרלי בגיל של אחותי אני לא מופתע מהמערכת משפט העלובה כאן בארץ
God למה התגובה הזאתי? אתה אחד שכל הזמן מדבר על דיון רהוט ויפה, והוא אפילו כתב מראש שהוא לא מבין בסיפור אבל הוא ענה נטו לפי התגובה, ולפי התגובה שאליה הוא הגיב מה שכתב זה נורמלי במידה כלשהיא, הנושא הזה הוא לא שחור או לבן אבל יש היגיון מסוים במה שכתב והוא גם לא כתב את זה נחרצות אלא כתב כנראה שלא. מיותר הלסתום
God מפתה אבל... לא