אם כן איזה?
אני הייתי קצת בשוק מהמוות של קובי בריאנט. לא הייתי חזק בקטע של הכדורסל אבל יצא לי לראות ראיונות שלו ודי הערצתי את האישיות שלו. והעובדה שהוא מת ככה פתאום שינתה אצלי משהו. כאילו הבנתי כמה לדחות דברים זה מסוכן כי לך תדע מתי תלך. יום אחרי שהוא מת אפילו התקשרתי לאמאשלי ואמרתי לה שאני אוהב אותה 🤣
שום מוות של סלב אחר לא השפיע עליי. מה איתכם?
RapIsPac אני הייתי קצת בשוק מהמוות של קובי בריאנט.
המוות של קובי בריאנט היה לי גם הזיה אני זוכר שאני וחברים שלי היינו בשוק לאיזה שבועיים
זה ישמע כאילו אני בן 11 אבל אני מאמין ש XXXTentacion אני זוכר במדיוק את הרגע שהוא מת , אני התעוררתי קמתי מהמיטה בא לרדת במדרגות באמצע שאני יורד יחסית בהתחלה אני גולל באינסטגרם ורואה שהוא מת התבאסתי רצח עשיתי אחורה פנה חזרתי למיטה אני מאמין שדמעתי לא מעט , עוד מוות זה היה של סטן לי לא יודע למה כאב לי כל כך עליו אבל כאב.
דום כאב לי מאוד
Matan ריל רציתי לבכות ששמעתי את השירים שלו
לא אני אף פעם לא עצוב כי עצב זה נובע מרגשות ורגשות זה אשלייה
כן
כן הייתי באמת עצוב שמאק מילר מת
דום וסטן לי
Zehavi אחי סטן לי היה בן 95
קובי היה לי הכי עצוב ודום גם היה עצוב אבל בגלל שפחות מכירים אותו כבן אדם ויותר כדמות זה היה פחות קשה
לא
גם אני מקובי באמת חשבתי שזה לא אמיתי כששמעתי אתזה
אני חשבתי על זה אחרי שסופי מתה. הכי השפיע עליי כי היא הבן אדם הראשון שמת שממש הערכתי והערצתי את העבודה שלה. והיא גם מתה ממש מוקדם גם בגיל וגם מבחינת קריירה (לא כמו דום נגיד)
מאק מילר, אקס ג׳וס וכו גם מבאס כי הם צעירים אבל לא דיברו אליי אישית
לא הכרתי את מאק בתקופה שהוא מת אבל המוות שלו די משפיע עליי זה די כואב לשמוע שירים כמו everybody & good news כי זה נראה שהוא כבר ידע שהוא ימות די בקרוב המוות של קובי לא כאב יותר מדי אבל זה כן קצת גרם לי להיות בשוק לאיזה כמה ימים
הייתי עצוב ממוות של זמרת קייפופ שבחיים לא שמעתי עליה עד שקראתי על זה שהיא התאבדה, זה היה בכלל שנה אחרי זה
שמייקל מת לא הכרתי את האישיות שלו לפני ומי הוא במדוייק אבל הייתי רוקד לשירים שלו והייתי אובססיבי לסטייל שלו עם הכובעים והחליפות וגם הייתי שומע שירים שלו בMP3 ואני זוכר שדודה שלי הראתה לי מי הוא ואמרה לי שהוא מת ולא האמנתי והיה לי ממש כואב להשלים עם זה כי בכל זאת אגדת ילדות
SniperGangZoe696 אתה ישן על אשכול שלי 👀
כן כשג'יי זי מת ב25/08/2041
האמת שבחיים לא יצא לי עד למקרה של דום שתפס אותי כל כך אוף גארד באמצע הסילבסטר כשנכנסתי לאינסטגרם ופשוט ראיתי את הפוסט, ביאס לכמה ימים