אני חושב שהיא ממש נוראית והיא גורמת למחנה השמאל להתרחק ממנו , חוץ מזה אין לה הבנה בסיסית בכלכלה ואני מקווה שאם איכשהו יהיה קואליציה בלי ביבי אסור שהיא תהיה שרת אוצר או משהו בסגנון

אני לא מסכים עם רוב הדעות שלה ואני שונא שהיא פונה להכל בלשון נקבה

נראית פריקית במיטה דואו

אהבלה

Ido בעיקר הדעות שלה על גיוס לצה"ל בנוסף על זה שהיא צבועה רצח פעם אחת היא אומרת שאימהות לא צריכות לשלוח את הילדים שלהם לצבא בזמן שיש כיבוש והשלטון שלנו לא עושה מאמצים בשביל לפתור אותו ואז אומרת בגב האומה שהיא אף פעם לא אמרה דבר כזה והיא גם תומכת בפתרון 2 המדינות שאני ממש מתנגד אליו ועוד משהו מאוד חשוב זה שאם מצביעים לה אז מצביעים גם לאבתיסאם מראענה ואני לא רוצה להצביע (אם יכולתי) למישהי שלא עומדת בצפירות ומשום מה רוצה להשמיד את זכרון יעקב. קיצר יש לה מזל שהיא בת זוג של האגדה ליאור שליין

נראלי היא בסדר

פצצת עולם

מקווה שתהיה פה ראש ממשלה יום אחד

• Ido הגיבו לזה.

ילדת כאפות

מעדיף אותה במקום מירי רגב בתור שר תרבות

LOL_NEM
            הפוך טמבל תראה איזה קרירה היא, היא כנראה יודעת רק תנוחה אחת ונותנת לבעלה רק ביום הולדת שלו

היא הפוליטיקאית הכי מביכה יחד עם לפיד

• _Omri אהב/ה את זה.

_Omri
            מביך שהיא הכחישה בעבר את זה שהיא לא מבינה איך אמהות שולחות תילדים שלהן לצבא חחחחח קיצר חולה אמיתית

אין לי מושג מי זאת (נראה לי שלמזלי)

היא נותנת וייב של חולת נפש, כי היא ליטרלי באמת כזאת.

Ido שתקבל איזה תפקיד סמלי, יש סיכוי שהיא תהיה שרה לאיכות הסביבה בסדר דואו.
              בלי קשר הסבא שלה (ישראל קסטנר) רוצח מתועב ששיתף פעולה עם אייכמן בשואה ובגלל זה הוצא להורג.