לקחתי איזה חופשה של שבוע, שומע עדיין איזה 10 שירים ביום אבל זהו. קורה גם לכם שאתם לוקחים חופש ממוזיקה אם קצת נמאס?
בתכלס בתכלס אף פעם לא נמאס לי ממוסיקה בכלל אח , אולי מסגנון / אמן שחרשתי תקופה .
Kungfukenny אני לא דוקטור למוזיקה למרות שהטעם שלי יותר רחב ממה שהיה מלפני כמה חודשים
לי זה קורה בכל תחום בחיים פעם בכמה זמן, ואז זה גם יותר כיף כשאתה חוזר.
גם לי חחח לפני כמה שבועות עשיתי הפסקה מוחלטת לכמה ימים אבל למרות זאת עדיין נמאס קונה אוזניות true wireless אולי החידוש יביא קצת תשוקה
anonymous1 אל תכריח את עצמך, אני עד לפני זמן קצר שמעתי מוזיקה לא נכון.
שמתי לעצמי איזה סטנדרט של שירים ולוודא שאהנדל כל שיר בכל אלבום סבבה וזה ממאיס מהר, פשות תשמע מה שאתה רוצה אבל ליטרלי רוצה.
KelevTov הכל תלוי אצלי בוייב שבא לי להיות בו ולפי זה אני נכנס לאמן שיספק את זה. לא שומע מוזיקה לאורך כל היום מפאת החיים חחח אבל אני יכול להבין את ההפסקה למען החזרה שאחרי
KelevTov תמיד שמעתי מה שאני רוצה
קרה לי ממש פעם היום דבר כזה לא קורה לי אף פעם כי אני פשוט רגיל לזה, כמעט ולא משנה מה אני עושה אני שם מוזיקה אבל כן זה בסדר לקחת הפסקה לפעמים, גם אם זה משהו שאתה ממש אוהב
זה קורה לפעמים
לא קרה לי בארבע שנים האחרונות
כן זה סתם חופר לרוב אם אתה שומע מוזיקה בלי להתרכז בה באמת זה מציק
כן קרה לי שרציתי להתאבד
מה זה אפילו אומר
RickJames שנמאס לו ממוזיקה, מה לא הבנת?
admin לא מבין איך אפשר להמאס לך מלשמוע מוזיקה זה ליטרלי כל הזמן סביבך
זה קרה לי עם שירים ספייציפים אבל בכלל ממוזיקה לא
מוזיקה אחד הדברים שהכי מעלים לך את הדופמין מכל דבר כזה וכל דבר שאתה אוהב בריא לקחת הפסקה קצרה אחת ל אחרת זה טיפה מאבד מהכיף, לפחות ככה אני רואה את זה
למען האמת אני ממש מחכה שימאס לי מכל המוזיקה שאני שומע כי אז אני יוכל לעשות מאה שמונים מעלות ולצול ראש ולרוק
admin אף פעם לא הרגשת שבא לך איזשהי הפסקה?
לשמוע כל הזמן מוזיקה בלי הפסקה משקיע אותך כל הזמן במחשבות ורגשות, צריך להיות ערני ופיכח כמה שיותר
לדעתי האישית הכי טוב לשמוע מוזיקה בזמן שאתה לא עושה שום דבר רציני או פעילות גופנית , יש גם אנשים שמסוגלים ללמוד עם זה אבל אנלא יכול
NiggorColgateShtaim בלי מוזיקה בריצות אני לא עובר את הרבע קילומטר הראשון