לא נראהלי שזה קיים עדיין (ולא בארץ) אבל וואלה יכול להיות גאוני במיוחד לאור העובדה שמוזיקה זה בין הפקטורים החשובים ביותר עבור חבר׳ה צעירים הייתם משתמשים בזה?
RapIsPac נשמע מגניב אבל קצת גימיקי כזה
עדיין יכול להיות מגניב כפוטנציה, אף אחד לא יתחתן שמה לול
יכול להיות מדהים לא שאני הייתי משתמש בזה אבל כן זה יכול לעזור לאלו שצורכים את זה דמיין להכיר בחורה ששומעת פרדי תאגר וקנדריק או משהו בסגנון
Yair יש מלא בחורות ששומעות פרדי וקנדריק ֿבתל אביב זה מיינסטרים @God יעיד
איפה חצי מהפורום שהיה לי איתו מאץ ברמת SUPER בלאסט
@עדי
Rodrigo בוכה יש לי super כמעט עם כל פרופיל שאני נכנס אליו
Yair אורגיה המונית?
Yair נכנסתי לזה של דניאל וזה הראה לי התאמה כי "שתיכם שומעים קנדריק (אני חושב) עוד איזה ראפר והביטלס", שמעתי קצת לפני שנכנסתי שתי שירים שלהם. זה חירטוט
אם כבר, מצאתי כמה נתונים מעניינים:
מקור: https://tonedeaf.thebrag.com/can-you-date-someone-with-different-music-taste-a-scientific-look-at-love-music/
RapIsPac
"מסתבר שלאהוב הופך אותך לפחות מושך, לא משנה המין שלך. זה הוכח מדעית"
מה זה אומר?לא הבנתי
RapIsPac קנדריק ידוע אבל פרדי לא נתקלתי בהרבה מגניב לדעת אבל
NiggorColgate typo תיקנתי אתזה
😴
מסכים רצח מוזיקה מעידה מלא על אופי
LOL_NEM לא
דיי על הזין שלי מה מישהי שאני אהיה מעוניין בה תשמע
חחחחחחחחח אם תפסלי בחורות על טעם במוזיקה לא תתחתנו אף פעם
AnakinSkywalker אמרתי שאני פוסל? עדיין יהיה נחמד שבת הזוג שלי תשמע דברים דומים למה שאני אוהב
RapIsPac זה כן נחמד, אבל אתם לוקחים מוזיקה יותר מדי, האקסית שלי לא שמעה היפ הופ אבל התחילה בגללי, או הפוך כי זה עוזר להתחבר יותר, אל תפסלו אנשים על טעם במוזיקה, בגדים וכו
יכול להיות מאוד מגניב, במיוחד לחבר׳ה מהפריפריה כמוני ש90 אחוז מהסביבה שלהם לא עמוק במוזיקה כמוהם. משהו שתמיד אקנא במרכזניקים בגללו, לפחות עד שאעבור 🥲
כל הפסיכופתיות שומעות את המוזיקה שאני אוהב אז לא תודה
AnakinSkywalker אני חושב שאנשים בכללי נמשכים לאנשים כמוהם במידה מסוימת.. מניח שיש דברים בבחורה שהיית רוצה שיהיו דומים לשלך. אם זה לא מוזיקה אז זה משהו אחר בכל אופן היה נחמד להכיר בחורות אם טעם כמו שלך. זה גם אומר הרבה על האישיות שלהן וגם אחלה נושא להתחיל שיחה ממנו צריך לרשום מהר פטנט על הרעיון
RapIsPac אני מתכוון זה היה נחמד אם יהיה לי ולה אותו טעם ונוכל להיות באותו ווייב מאותם דברים אבל לשים מוזיקה בדברים שמשפיעים באישה מבחינתי זה טיפשי כמו לשים אסטרולוגיה
RapIsPac וואלה אני רוצה שהחברה שלי תיהיה שונה ממני, זה גם מה שחיפשתי אז ומה שאני מחפש אני לא מחפש משהו ספציפי כן, אבל וואלה יותר מעניין אותי מישהו שונה ממני