-לא לפי סדרי עדיפויות או טופ כי כולם חשובים אחד אחרי השני-
1.
Bad-Michael jackson
אחד האלבומים הראשונים ששמעתי אי פעם בחיי (היה לי את כולו באמ פי 3 שהייתי בן איזה 7-8), והאמת-אני עד עכשיו מת עליו ומעריך את ההפקה המדוייקת שנעשתה וחייב לשבח לטובה את השיתוף פעולה עם קווינסי גונאס.
חלק רב ממנו השתבח ממש כמו יין ונשאר די רלוונטי מבחינת מה שהוא מעביר ליריקלית והפקתית.
2.
Nas-Ilamtic
האלבום שבזכותו אני מעריך יותר ויותר את האולדסקול ארה וגם לרצות להיות נושם בארה הזאת שפתח המון דלתות בסצנה של היפהופ במהלך השנים והשפיע על המון אמנים-בשתי מילים יצירת מופת
3.
Tha Carter 3-lil wayne
התלבטתי בין זה לבין הראשון למען האמת אבל קשה לי להתעלם מאלבום שכולו יצירת אומנות של ממש עם שירים בלתי נשכחים של עידן 00s שממש גדלו עליי
4.
Purple reign-Future
טופ 10 אלבומי ראפ שלי מהעשור הזה ולדעתי האלבום של פיוצר עם הכי הרבה פולואים הכי חזקים שלו.
5.
After hours-The Weeknd
אלבום השנה שלי ל2020 ויצירת מופת אומנותית אחת בפני עצמה מכל בחינה כלשהי שמכיל שילובים מופלאים של טראפ,סול,דיסקו,רי אנד בי שממש הצליחו להחזיר את החזון המוזיקלי של ה80s למיינסטרים.
6.
A$AP Rocky-LONG.LIVE.A$AP
אלבום שהוא טיפ טיפה אוברייטד אבל אף פעם לא הצליח לאבד מהעוצמה והחוזק שלו ומכל האווירה הטובה שהוא מביא.
7.
Blonde-Frank ocean
אלבום מדהים ברמות שהכי יצא לי להתפתח אליו אישית שאפילו עם הביט סוויצ ששינה את ההתחלה שלו הוא נשאר חזק וכמו שהוא.
8.
Folklore-Taylor swift
אלבום פנאמונאלי שמרגיש לי הכי אמיתי מבחינת מה שהוא מעביר ליריקלית והפקתית עם שילובים של אינדי,פולק,רוק,מוזיקת עולם וקצת קאנטרי שבזמן האחרון נפך להיות בסדר העדיפויות שלי
9.
Tyler,the creactor-Igor
אלבום שמכיל שילובים גאוניים ומגוונים של גאז,פאנק,רנב והיפ הופ עם הפקה מוצלחת.מה עוד אפשר לבקש?
10.
Kanye west-My beautiful twised fantasy
טופ 4 של קניה שלי שלאחרונה אני מהנדל אותו הרבה והפקה ahead of time של ממש אם זה באומנות בפתיחה עם הפסנתר בrunway או הביטים של התופים בקולאבים של קאדי,פושה וניקי מינאג