סוף סוף אני משתחרר עוד חודשיים מהצבא מה כדאי לי לעשות אחרי? עבודות וכאלה אני בתפקיד אפסנאות
זנות או סחר בסמים
admin די די למה כל התגובות פה לא רציניות בסוף אתם מתעצבנים על ספאם פה וזה די בסןף אמי לא יודע מה אני יעשה
הייתי הולך על מלגזנות ולומד את זה כמקצוע
Thug_
RapIsPac אחלה גבר לא קשור לפה הלאה
Thug_ יש לי רישיון ועבדתי מעל שנתיים , עבודה סופר שוחקת ג'יזס
תתחיל קריירה
ננעל לבקשת פותח האשכול
נסה קריירת תיירות
תתחיל לתקתק בש****** , צינזרתי אתה יודע כבר למה
תחפש מועדפת
Shaon עזוב אחי עם אנשים רמו ראספיסק הבנתי שאין מה לחפש באזרחות
כל הישראלים שרמוטות
אנחנו בדיוק מגייסים משווקים חדשים לחברת השיווק שלנו מזמין אותך להצטרף לצוות צעיר מלא מוטיבציה שבא -נטו- לעשות כסף! החברה שלנו משווקת מספר מוצרים, אבל את עיקר הכסף אתה עושה אם אתה מביא איתך עוד מצטרפים (מענק של מאות שקלים על כל משווק שתצרף) רק צריך שתרכוש את הקורס הבסיסי פה למטה ותוכל להתחיל לעבוד
הגואטים היחידים פה הם: PureYouth @Adidoshka @Godfather@ LOL_NEM @DrJuice @galaxyo
תחפש עבודה מועדפת, תקבל מענק מועדפת כשתסיים, בינתיים תהנה תרוויח כסף תחשוב מה בא לך לעשות בחיים. אני עברתי לחצי שנה לקומונה בצפון, היה כיף עבדנו ביחד בעבודת חקלאות מעיקה טיפה אבל היה שווה את זה, שילם לי על שנה ראשונה באוניברסיטה
לחסוך כסף לאוניברסיטה לתואר בנושא שאתה אוהב זה יפתח לך מלא עולמות בתחום שתבחר
Kungfukenny נראלי הוא אמר את זה בגלל המם
תקח שבוע שבועיים תלוי בך כמה אתה רוצה לעשות תקופה ״סטלנית״, להנות מהחופש שלך ולעכל לאט לאט את האזרחות לי זה מאוד עזר להתאקלם לאחר מכן גם אם אתה לא יןדע מה הכיוון תעבוד ותשאף לחסוך מינימום חצי משכורת כל חודש ותתחיל לשקול אןפציות לאט לאט בין אם זה לימודים גבוהים בין אם זה קורס לאיזה high income skill ואל תפחד לנסות להכשל ולהבין באמצע שזה לא זה תקרא הרבה ספרי התנהלות כלכלית ופיתוח עצמי אם אתה רוצה אמליץ לך
Liiiiav וואו תטיף על הפסקה הראשונה
LOL_NEM הא , וואלה לא מכיר תמם
Kungfukenny חחחח תכתוב forklift certified תבין