כאילו מכיר אותו מן הסתם אבל מדוע ולמה יש לו כמעט 50 מיליון שמיעות בחודש בספוטיפיי? שמעתי במקרה הטוב שיר אחד שלו
המלך כמו זוהר
אם אני פותח אשכול ראפרים פופולריים שאני מכיר אבל בחיים לא שמעתי השיט הזה לא יגמר כל ה NBA Youngboyים למיניהם
God ממש מיותר, כמו שאני יפתח אשכולות על להקות שלא שמעתי "לא הבנתי מי הם פינק פלויד רק ראיתי כמה קאברים שלהם אבל בחיים לא שמעתי את המוזיקה למה כולם מדברים עליהם?"
המימס עליו היו קורעים וקצת מיצו את עצמם הרבה לוקחים אותו בתור ג'וק ראפר ומימס שיט אבל יש לו כמה באנגרים ודיימ 50 מיליון ידעתי שהוא פופולרי אבל לא עד כדי כך
LETS GO
בוכה פתחתי לרגע את ראפ קוויאר לצחוקים ואין לי מושג מי האנשים פה
Moneybagg Yo אני מת נשמע כמו גיימר טאג של מישהו שהרג אותי ב COD MW2 ב 2010
God הרוב זה שיט שפופולרי ממש בטיקטוק וכאלה כל ה24קיי גולדנים האלו פשוט פתחו שם חשבון פרסמו תשירים שלהם והגיעו לטופ 5 בבילבורד זל
God נודר בכלל הורדתי קצת בהיפ-הופ שאני שומע, ואני רואה כל-כך הרבה שמות חדשים שאנלא יודע מאיפה להתחיל לצמצמם פערים
God דור האולדסקול בי לייק:
הוא גם מאוד פופולרי וגם נהיה מים בקהילות מוזיקה lessgoooooooooooooooo
admin הראת לו מה זה
admin מה באת להציק לא הבנתי סתם מצחיק אותי שבז'אנר שאני שומע הכי הרבה אני לא מכיר את רוב השמות החמים שנמצאים במיינסטרים
השיר היחיד שלו שאני סבבה איתו
God טבה לא בקטע בומרי אבל זה לא כזה מעניין רוב החברה האלה כבר 100 אחוז בתוך תעשיית הפופ הארדקור ובשלב הזה הרבה נהיים כבר שכפול אחד של השני בקיצור שומעים את זה עכשיו
זה משמח שיש הרבה ראפרים שלוקחים את הטראפ למקום יותר מעניין
Solh אהמכבראומראתזהמאז2017אהמ
Solh תה
Solh תן שמות מכיר רק את לאקי מאקסו וזילופרז
דהבייבי,רודי ריץ',ליל בייבי ורוד וייב מהדור החדש ששולטים בכל המיינסטרים העכשווי
אין באמת אמנים יותר גדולים מהם עכשיו (בדור הזה)
NiggorColgate פולו ג'י וליל דורק שכחת
NiggorColgate קארטי נחשב?
NiggorColgate רודי ריץ' עוד יהיה משהו מיוחד יש לו את הvocals הכי טובים מכל הראפרים הצעירים
RUNAWAY_
כן הם גם במיינסטרים,טיפה פחות מה 4 שציינתי אבל ממש ממש לא רחוק, אני שופט לפי המכירות בשבוע הראשון
RUNAWAY_ מסכים לגבי פולו ג'י אבל אני באמת לא בטוח אם דורק כזה מפורסם או שפשוט חפרו עליו בפוסטים באינסטגרם ווון שנרצח ואז הוא הופיע עוד קצת, אבל בכללי אני חושב שראפר הוא לא כזה מצליח כסולו אלא כפיצ'ר של דרייק והבחור משיקגו
גם אם יש אמנים שקיבלו יותר שמיעות מיינסטרים בסינגלים שלהם(ליל נאס אקס למיניהם) הם לא יכולים למכור מספיק אלבומים ולסחוב אנשים לשמוע פרוייקטים שלמים שלהם כמו ה 4 שציינתי