הביט של קניה מטורף וטאליב נשמע פה כל כך טוב
אלבום אנדרייטד עוד ביט מדהים של קנייה ובכללי שיר מטורף
אנטישמי אבל שיר קלאסיקה קניה בירך
RUNAWAY_ מה גם הוא לא שאני מופתע אבל חשבתי זה מוס דוף הבעייתי יותר חבל שגואטים בדרך כלל אנטישמים
RUNAWAY_ תגיד ג'יי זי אנטישמי? לא שאני יודע על משהו, סתם מתעניין אם אתה יודע על איזה שיט שהוא אמר לפני שאני קונה תקליט שלו
Panda מוס הפגין נגד התעללות בטרוריסטים טאליב רב עם רמדי (הראפר היהודי שמקושר לוו טאנג קלאן) בטוויטר וקרא לו "יהודי מזויף"
שניהם טמבלים קיצר
שיר ממש יפה אגב עוד לא שמעתי אלבום שלו חוץ מבלאק סטאר
admin באלבום האחרון שלו 4:44 הייתה תשורה שהוא אמר בואו תשמעו איך יהודים מחזיקים בכל הרכוש באמריקה, אמרו שזה אנטישמי ועד כמה שידוע לי הוא לא התייחס ולא התנצל
והוא גם חבר ב NATION OF ISLAM עם ג'יי אלקטרוניקה
לא לישון
שיר מדהים
RUNAWAY_ זה בstory of oj זה לא היה נשמע לי אנטישמי בקונטקסט של השיר והוא גם הסביר את עצמו תראה את הפירוש של השורה ב genius יש שם את התגובה שלו
ROPE אה ריל לא ידעתי שהוא הגיב לזה שם
RUNAWAY_ הוא לא הגיב לג'יניאס סתם ציטטו תגובה שלו שם גם ראתי עוד קצת על הוב ומצד אחד הוא יצא ב2006 בקמפיין נגד אנטישמיות אבל מצד שני יש לו עוד כמה שורות שיכולות להתפרש כאנטישמיות אז לא יודע מה לחשוב עליו בכללי אנטישמיות בהיפ הופ עוברת מאוד בקלות שזה די עצוב
ROPE הראפר היחיד שראיתי שהתבטא בשיר נגד אנטישמיות זה נאס
RUNAWAY_ איזה שיר זה שמעון
RUNAWAY_ בלו פחות או יותר גם
RUNAWAY_ או שיט רק הופך אותו לעוד יותר גואט
Nights מהאלבום שאתה מסרב לשמוע
You blame your own shortcomings on sex and race The mafia, homosexuals and all the Jews It's hogwash point of views, stereotypical Anti-Semitic like the foul words Gibson spewed And it's pathetic!
RUNAWAY_ פאק.
לא קורא מה כתבת במילים ולא שומע!! אני אשמע את זה מתישהו את האלבום המדים הזה