כול שיר באלבום הזה גורם לריחופים זה פשוט הזוי אשמח להמלצות על נאו פסיכדליה בסגנון
תשמע ביץ' האוס הם הלהקה המושלמת למוזיקת ריחופים אני חושב שהאלבום האחרון שלהם 7 הכי פסיכידלי אבל בכללי תשמע bloom או depression cherry
ElbGo אש אשמע אותם מחר עוד אלבום טוב-
ShotShay איזה אלבום חגיגה! דה ביי זה פשוט המנון
ספציפית
RapIsPac טיל תודה אשמע בקרוב 👍
גם זה
RapIsPac מדהימים
RapIsPac אלבום מושלם
ShotShay תעדכן מה דעתך
RapIsPac התחלתי עכשיו את דיפרשיין צ'רי כרגע בשיר הראשון בשניה ששמעתי תגיטרה החשמלית ב3:25 נכנסת הבנתי שכדאי לי לגלגל פייסל ורק אחרי זה להמשיך חחח אעדכן איך היה
גם כל אלבום שוגייז, בעיקר MBV & Slowdive
מה זה נאו פיסכדליה
Arad18 ויקי תדע להסביר יותר טוב ממני בדוק
נאו-פסיכדליה הוא ז'אנר מגוון של מוזיקה פסיכדלית שמקורו בשנות ה-70 כפועל יוצא של סצנת הפוסט-פאנק הבריטית, המכונה גם acid punk. העוסקים בה שאבו מהצלילים יוצאי הדופן של פסיכדליה משנות השישים, ועדכנו או העתקו את הגישות מאותה תקופה. ויקיפדיה
לדיפרשיין צ׳רי יש וייב מגניב צריך להעביר עוד שמיעה על האלבום אבל אהבתי ממש לאיזה אלבום שלהם להמשיך מפה? @RapIsPac @ElbGo
ShotShay שמעתי רק depression cherry במלואו אבל אני מכיר הרבה מהשירים שלהם תשמע את teen dream או bloom טין דרים נחשב הכי טוב שלהם ויש שם את השירים האהובים עליי שלהם אבל זה לא משנה כל כך
ShotShay טין דרים, 7, בלום ודבושיין
שמע לא יודע אם זה מה שאתה מחפש אבל שני השירים האלה גורמים לי לרחף : (הסולו בסוף משוגעע)
ממליץ מאוד להתקדם לאלבום השני שלהם שהוא אפילו יותר טוב לדעתי עוד להקה שהיא אחת האהובות עליי ומומלצת מאוד להקה שהיא סוג של MGMT למתקדמים. אינדי פופ נאו פסיכדליה קצת פחות נגיש אבל מדהים
TheHourBlaze היידה תודה נוסף לרשימה וייבדק בקרוב 😎
TheHourBlaze ריל על UMO הם ממש טובים אני צריך לשמוע את II מתישהו
איזה שיר כיפי
ובכללי אם אהבת ביץ' האוס אז תמיד אפשר להמשיך לפישמנס, סלודייב, MBV, קוקטיאו טווינס, מאזי סטאר וספירטואלייזד. כולם מעולים למרות שלא כזה מזכירים את מנג'מנט (אולי בוייב הכללי אבל זה לא סינת' פופ/רוק אלקטרוני)