קנייה ווסט קיד קאדי רדיוהד פליילו ביסטי בויז דת' גריפס ארקטיק מאנקיז גורילז טרוויס אמינם ג'יי זי טיילר אסאפ רוקי יאנג לין טרייב אאוטקאסט קנדריק ליל אגלי מיין אביתר בנאי אריאנה גרנדה THE XX סואיסייד בויז דה וויקנד דרייק מייקל ג'קסון פרינס דאפט פאנק ליל וויין פיוצ'ר
שמעת את כל הפרויקטים של כל אחד?
Nights מי שרשמתי אז נגיד שמעתי כל מה שבסטרימינג
קניה קנדריק טארוויס סקוט לא שמעתי את האלבומי רוק של קאדי אבל חוץ מזה את הכל סטיב לייסי קארטי שמעתי את כל מה שבסטרימינג של פראנק
Baxter_hameleh אם אתה אוהב קאדי ממליץ גם לשמוע את האלבומים האלה יש שם כמה שירים טובים
פראנק תשמע גם אנדלס ונוסטלגיה (השני ביוטיוב)
יעני אמנים ששמעתי את כל הדיסקוגרפיה שלהם? קניה קנדריק ברוקהמפטון דה וויקנד פיוצ'ר (אני ממש קרוב לסיים) תאגר (כנ"ל) אנדרסון פאאק ברונו מארס פרנק אושן ג'יי קול אייזייה תאנדרקאט פלייבוי קרטי (אם ימבה של אנרליסים לא נחשבים) לוג'יק ג'וינר לוקאס (לא לשאול, תקופת ילד אמינם וזה) עידן רייכל (כל הפרויקטים שלו בכל ההרכבים אני סטאן מטורף) פרדי גיבס דרייק הרבה ישראלי שיט גם מהתקופת ילד אמינם שלי אין לי כוח לכתוב את כולם וכל השאר פשוט אמנים עם אלבום אחד אז זה לא ממש דיסקוגרפיה
Yair ברוקהאמפטון שכחתי
איזייה לא שמתי כי לא שמעתי את הפרויקט הזה שלו מלפני סילביה שמעריצים אוהבים
עידן רייכל צריך לשמוע לדעתי רק שמעתי את שני האלבומים הראשונים ואת האחרון (שלא משהו)
Yair קניה קנדריק ברוקהמפטון דה וויקנד פיוצ'ר (אני ממש קרוב לסיים) תאגר (כנ"ל) אנדרסון פאאק Yair פרנק אושן ג'יי קול Yair תאנדרקאט Yair לוג'יק Yair פרדי גיבס Yair דרייק
Yair קניה קנדריק ברוקהמפטון דה וויקנד פיוצ'ר (אני ממש קרוב לסיים) תאגר (כנ"ל) אנדרסון פאאק
Yair פרנק אושן ג'יי קול
Yair תאנדרקאט
Yair לוג'יק
Yair פרדי גיבס
Yair דרייק
כל אלו שלמה ארצי הדג נחש כל הראפרים הישראלים שיש להם 4+ אלבומים אני חושב מייקל ג'קסון אמינם נאס דום קאדי
כמעט כל אמן בלאסט שלי
קניה אנדרסון וקנדריק כל מה שבסטרימינג + עוד איזה 2 מיקסטייפים של קני פראנק אייזיאה קאדי דה וויקנד ג'ואי באדאס צ'אנס וטראביס שמעתי הכל (אני חושב)
Luffy סילביה זה הפרוייקט הראשון שלו שהוא הוציא בעצמו אז אתה יכול להחשיב השאר פאן מייד אני חושב
קנדירק קניה אייזיאה בייבי קים יש מלא שחסרים לי 1-2 פרוייקטים בדכ זה מיקסטייפים
אמנים ששמעתי מהם לפחות 4 אלבומים/פרוייקטים:
קניה בליידי יאנג לין צ׳ארלי דת׳ גריפס בוריס קנדריק דרייק יאנג תאג ברוקהאמפטון קרו קרו בוניטו רדיוהאד ביץ׳ האוס אפקס טווין ג׳יימס פררו
(אעדכן)
Cash_Carti לא נחשב אתה צריך את כל הדיסקוגרפיה
Cash_Carti זהו התלבטתי אם לעשות את האשכול ככה
פשוט יש כאלה שיש להם 20+ אלבומים אז לא יכול להגיד ששמעת את הרוב אפילו (למשל פרינס/סטיבי)
פלד היחיד ששמעתי כל פיפס שהוא הוציא
אין הרבה האמת, זה משהו שאני רוצה לעשות די הרבה זמן עם הרבה אמנים ורק בשנתיים האחרונות התחלתי להתעמק באלבומים באופן כללי
היחידות שאני יכול לחשוב עליהן - סזה ריטה אורה אריאנה טינאשה גאגא קאלי אוצ'יס דואה ליפה מיגל
Ramon_Malone
לא באמת זוכר מה פספסתי
זה עדיף מלתת 20 דיסקוגרפיות של 2 אלבומים
Cash_Carti 20 זה לגיטימי
מי בוי קנייה פראנק כמובן קאדי טרוויס נראלי חסר לי רק פרוייקט אחד דרייק טיילר (כי היה לי זמן פנוי) מאק מילר אני חושב שגם קנדריק דה וויקנד אני קצת מתבייש אבל כן אמינם פעם הייתי סטאן שלו והיום סתם רוצה להתעדכן
idanbh למה שתתבייש בזה ששמעת את כל הדיסקוגרפיה של אמינם
הוספתי כאלה עם 2 אלבומים ומעלה ג'ואי באדאס אנדרסון פאאק קניה פרנק אייזיה ג'יד מוזס סאמני הוויידז אופן מייק איגל ברוקהמפטון קנדריק לורד נוניים טיילר היוצר (חוץ מבאסטרד) הבילויים סיטי מורג בייבי קים דנזל קארי (נראהלי)
ברנד ניו אליוט סמית דת גריפס טושה אמור פרנק אושן לה דספיוט האב א נייס לייף סילבר ג'וס ג'יי ריטארדד בוריאל קלרנס קלריטי גורילז סטריט סקטס דוטרס
בטח יש עוד