• שחורה
  • דרגו את האלבומים של פרדי גיבס

• God

רמה 853

מודה ומתוודה ששמעתי רק אלבומים שיצאו מאז פיניאטה אז יוסי אל תעשה פול אפ
    עכשיו אחרי שאלפרדו בחוץ יצא לי לחשוב על זה ומעניין אותי מה השאר פה יגידו
    +תפרסמו שיר אהוב מכל אלבום

1) Pinata

2) Alfredo

3) Bandana

4) You Only Live 2wice

5) Shadow of a Dbout

6) Freddie

7) Fetti (מצטער כפיר השיט לא הונדל)

• God

רמה 853

זה לא שפטי לא טוב אבל מרגיש לי שהכימיה בין קארנסי ופרדי לא ממש שם + אלכמיסט לא הרשים יותר מדי עם הביטים

לא מת על פרדי אבל פטי הכי טוב שלו

אין סיכוי בעולם שאלפרדו מעל בנדנה

לא הינדלת את בנדנה תחזור זריז

• God הגיבו לזה.
              • God

רמה 853

Arad18 זה קלאסיקה מיידית ורק הורס של פרדי ב Scotty Beam יותר טוב מכל מכל ורס שלו בבנדנה
                בכללי מבחינת נושאים ליריקלים פרדי הפציץ באלפרדו וההפקות של האלכ שם לא נפלו משל מאדליב
                מרגיש שהוא לקח את המאפיוזו ראפ שגריזלדה עושים לרמה הכי גבוהה

God לא מסכים בבנדנה יש לו וורסים הרבה יותר טובים והשירים עצמם אחי אין באלפרדו את אדוקיישן או פאלמולייב מה גם אני חושב שהביטים הרבה יותר טובים בבנדנה

• God הגיבו לזה.
                    • God

רמה 853

Arad18 שטויות בנדנה מעולה זה לא אומר שאלפרדו לא יכול להתעלות עליו פרדי בשיא היצרתיות שלו שם

• God

רמה 853

יש באלפרדו כמה מההפקות הכי טובות של האלכמיסט והוא הצליח גם להפתיע שם אחושרמוטה

-המלודיה ב Baby Shit נשמעת כמעט כמו משהו וייפורוייבי השיט הזה פוצץ לי תמוח
                          -האווירה החלומית שהוא יצר עם הסאמפל ב Look At Me >>>
                          -האימה והקשיחות שהביט של Frank Lucas משדר מתאימה כמו כפפה לסטייל של בני ופרדי ומחמיאה להם רצח
                          -Babies & Fools הוציא את קונוואי ופרדי מהאיזור נוחות שלהם וגרם להם להיות הכי כנים והכי פתוחים ששמעתי אותם + המעין דיאלוג שהם מבצעים עם הסאמפל מטוראף
                          -בחיים לא שמענו את פרדי מרפרפ על ביטים כלכך אלגנטיים כמו STRA \ Scottie Beam ומסתבר שזה הדבר הכי טוב אי פעם

קיצר אלכ הפציץ פה ואני עוד מהזה לא פאנבוי שלו. כל ביט פה גרם לי לתפוס תראש, וזה עוד בלי לדבר על ההופעות המצוינות של פרדי ועל זה שכל פיצ'ר פה הביא הופעה מטורפת ושקונוואי הביא פה את הורס הכי טוב ששמעתי ממנו

• Amit אהב/ה את זה.

Arad18 +1
                          בנדנה אותו טיר עם פיניאטה
                          אחרי זה אלפרדו למרות ששמעתי פעם אחת כזה לא הינדלתי עדיין, ואז פטי/פרדי
                          את השאר לא שמעתי אבל הבנתי שיו אונלי ליב טוויס ושאדואו אוף ד דאובט מצוינים
                          מבחינת תמונה נראלי פרדי האהוב עליי

• God

רמה 853

Liran תגובה רצינית????????????

תעביר עוד שמיעות על אלפרדו פרדי על הגואט שיט שלו שם

God תגובה לגיטימית לכל דבר, שמעתי תאחרון שלו פעם אחת זה די מספיק להביע דעה

• God

רמה 853

Liran אה סתם התפלאתי שהגבת תגובה רצינית זל
                                    קיצר לאדע אני חושב שכדאי לך להעביר עוד שמיעות

God אני אעביר בסופש כנראה

• God

רמה 853

Arad18 אה מצחיק גם שציינת את Palmolive, זה שיר מעולה אבל אם מדברים על ליריקה יש לפרדי את השורה הכי גרועה שלו שם זל

God אבל יופי שזה אולי השיר הכי טוב שלו

• God

רמה 853

Arad18 הגזמות.com

הכי טוב שלו זה harold

God כן, פה כנראה אני אגיב יותר ברצינות, כספ זה כל הזמן אותם אשכולות שחוזרים על עצמם אז לא הייתי רואה סיבה להגיב ברצינות

פיניאטה מקום ראשון קלאסיקה לדורות

מבחינת הכתיבה אתה חי רק פעמיים הכי טוב, הוא כתב אותו בכלא והיה לו שם זמן להשקיע, בכל שיר שם הוא שופך את הלב (בדומה לימי המיקסטייפים) לעומת אלבומים אחרונים שזה קורה רק בשיר אחד בכל אלבום ושורות בודדות פה ושם

שאדוו אוף אה דאווט ופטי הכי כיפיים טבה

פרדי מקום אחרון אצלי, גם הוא היה סבבה אבל לא משהו שאני אוהב לשמוע הרבה

חובה לשמוע את כל המיקסטייפים שלו מ2009-2012 יש שם הרבה מהשירים הכי טובים שלו..