הראפרית הכי טובה בכל הזמנים?
לא.. מיסי אליוט, לורן היל, פוקסי בראוון, ליל קים, קווין לאטיפה, איב, אמסי לייט וכו
אבל היא טובה
חבל שלא היה לה אלבום קלאסיקה
RUNAWAY_ כע אולי הגזמתי אבל יש לה וורסים פיצוץ
RUNAWAY_ למיסי אליוט יש אשכרה שירים עם וורסים טובים או סתם שמים אותה ברשימות האלה כי היא יודעת לעשות באנגרים?
RUNAWAY_ פוקסי לא משו
RapIsPac אם דרה היה מפיק לה אלבום בזמנו היו מדברים עליה ומעריכים אותה יותר
Panda יש לה וורסים טובים אחי היא עשתה שירים עם כאלה כמו אמינם וג'יי זי
Nights הייטר.
Nights או סוף סוף מישהו עם אוזניים יא גואט עלאק רצחה את נאס ועייזי וקורמגה אני לא שוכח לכם שאמרתם אתזה באלי לעשות לכם דרייב ביי
לא מכיר כל כך את השאר שציינת
Panda די נו אין מצב שמישהו אמר שהיא רצחה את אייזי או קורמגה תכלס לא שמעתי עדיין את האלבום של הפירם רק affirmative action ו full circle ובשני השירים לא אהבתי בכלל את הוורס שלה וגם את ההגשה הרגישה לי מיותרת 😂 אבל דווקא יש ראפריות גואטיות
הקול שלה בשיר בkings disease אחד המגעילים
Panda זה נכון אבל כי היא כבר זקנה ויש לה איזה מחלה בגרון גם המילים לא התאימו לנושא של השיר
טופ 15 של כל הזמנים אלופה ממש
RUNAWAY_
Nights נאס פשוט בנאדם נחמד רצח אחי הוא בטח הנדל שהוורס שלה היה טראש אבל הבליג כדי שיהיה רגע איחוד מרגש של דה פירם וכולם יהיו שמחים
RUNAWAY_ בוכה בטח כולם מודעים שם שהיא לא טובה הוורס של בפול סירקל הורג אותי, יש שם 6 שורות ברצף בלי תוכן בכלל כמו ayo facts tho thats really rap though והיא ריפרנסה גם את איתר בסוף הוורס שלה בלי קשר לכלום והיא אמרה ayo esco name a bitch fucking with me קיצר שבורה נראה לי אהבתי את האאוטרו הקצר של דרה יותר מכל הוורס המוזר שלה תכלס השיר מדהים וזורם טוב כל כך בעיקר בזכות היטבוי ביט מושלם לשיר של כמה ראפרים הוורסים היו סבבה הכי אהבתי של קורמגה ונאס אבל הקאמבק הזה די צולע
Nights ד"ר דרה גם היה מדים באאוטרו
RUNAWAY_ ריל יצא גואט.. רצח את משחק האנרגיות