נועה קירל אמרה ניגה בליפסטינג ועכשיו כולם "ביטלו" אותה ויוצאים עלייה כל הילדים הרגו אותי מצחוק למי שלא יודע קראתי שהיא חתמה על משהו בחול ובגלל זה עשו לה באלגן על המילה היא מחקה את הסירטון אבל בסירטון אחר ממשיכים לצאת עלייה הרגו אותי
SniperGangZoe696 תאכלס היא די שחורה
טמבלים
Nowhere2go היא לא מחקה אגב זה בטיקטוק אחר ממשיכים לצאת עלייה
אז כל בחורה לבנה שמעלה דברים לטיקטוק מבוטלת אני מת
Mr_Pink לא יודע עברתי על הסאונד וכולם שם סתמו רק היא שרה קיצר היה מצחיק עכשיו נמאס
חח אני מת למה אכפת למישהו
קרינג אחושרמוטה
אני כבר אמרתי שקנסל קולצ'ר זה אחד הדברים המביכים
בהופעה של קנייה ליטרלי צעקתי ניגה כמו איזה white supermist בהפגנה של ה-KKK ולא הרגשתי רע עם זה. זה מאבד משמעות כשזה חלק מהשיר
RapIsPac לאדע, אני לא הייתי עושה את זה, לא מרגיש נכון
RapIsPac קניה ליטראלי אמר שהופעות זה המקום היחיד שללבנים מותר להגיד את המילה
הייתי שובר לה את החיים
Ramon_Malone שמע יותר דבילי לצעוק את כל השיר ולהשתתק במילה ספציפית, לא? חוץ מזה אתה לא צועק אתזה מכוונות רעות, אלא כחלק מהשיר (ומילים שמישהו אחר כתב)
RapIsPac אבל קנדריק התשיק איזה מעריץ חבן שאמר ניגה זה לא מתנגש אם מה שאמרת?
SniperGangZoe696 קנדריק אפילו לא השתיק את המעריצה זה יצא מהקשרו וכולם הפילו את זה עליו
RUNAWAY_ ראיתי הוא עשה הי הי הי הי פאדיחה אחי היא שילמה כרטיס בכללי לכתוב שיר מצליח עם מילים שללבנים אסור להגיד זה בעייתי
מה שכן מביך אותי שכל הסלבריטאים הטמבלים האלה בארץ עדיין לא מבינים שלא אומרים תמילה הזאת ב2020 שמעתי פעם בטלויזיה איזה אחד אומר "כושי" קיבלתי כולי קרינג'
RUNAWAY_ אין הערכה למילה הזאת בארץ אנשים מפגרים רצח
RUNAWAY_ לתקשורת מותר להגיד כושי לא? יש כתבה כזאת תראה https://news.walla.co.il/item/3016155
SniperGangZoe696 ליל בייבי אמר שבגלל זה הוא משתדל לצמצם כמה שאפשר את מילת ה-N בשירים שהוא כותב זל
SniperGangZoe696 מת לא יודע אבל נראה לי הכתבה מסתלבטת על גזענים
SniperGangZoe696 אחלה כתבה
מת
RapIsPac בוכהה