באמריקה פרו פלסטינים נכנסים למסעדות שואלים מי יהודי ותוקפים אותם. קפצו גם על שני אנשים שהיו בגולני בניו יורק. עצוב שזה מה שקורה בעולם
יותר עצוב לי שבתוך מדינת ישראל ממש יש מקומות שמסוכן ללכת זה אפילו יותר גרוע כאילו אשכרה אין מקום שיהודי יכול להיות לגמרי בטוח תמיד יקרה משהו
Panda ראיתי סרטון ששני ערבים פשוט מציקים לילד יהודי מסכן שהולך ברחוב באמת ערסים בבונים כואב לי לראות את זה
Panda הרבי אומר שהארץ המקום הכי בטוח בעולם לא משנה כמה נראה הפוך
וואלה אם הייתי גר בניו יורק או משהו הייתי יוצא לרחוב רק עם שוקר חשמלי
Matan שלח
זה ההשלכות מהמבצע אין מה לעשות המדיה כרגע נגדנו וזה מחלחל, העולם גם ככה מגיע לנקודה שבה אנשים רק מחפשים שעירים לעזאזל כדי לפרוק עצבים וכעס על נושאים שונים. זה ככה עם שחורים ואסייאתים ועכשיו יהודים
https://www.timesofisrael.com/jews-attacked-one-person-burned-amid-pro-palestinian-protests-in-new-york-city/ יותר גרועים מבהמות
מסתכל על מה שעובר על חיילי מגב בירושלים עם הקופים הנאצים עם ההרתעה הממש ירודה שיוצא שעוד שנייה עומדים להרוג אותם קוף בא וזורק אבנים על שוטר או חייל או מפיל אותו ובמקום שאותו חייל או שוטר יגן על עצמו הוא מחוייב לחוק של בג צ הזונות האלה
שנאה זה הדבר השנוא עליי
למה צריך לשאול יהודי אם הוא יהודי כאילו קשה לזהות
בני שרמוטות אנטישמים
RUNAWAY_
Matan איזה ערסים
Matan צריך לפוצץ להם תפנים
Matan מסכן רואים שהוא באמת מפחד גועל נפש
Matan שרמוטות
טרוריסטים שקטים
יש משהו אחד כן טוב שקרה מאז שנגמר המבצע? כמעט מכל בחינה המצב מחורבן ולא נראה שישתפר משהו בקרוב מתסכל אחושרמוטה
ElbGo לא היינו צריכים להסכים להפסקת אש, גם ככה כולם שונאים אותנו הם סתם מתחמשים עכשיו
מה אתם חושבים על הנאום הזה?
ElbGo שטויות גמורות, "היהדות אוסרת על עבדות" 🤣
ElbGo ליט
סתם נראה שהוא בא לשכנע את עצמו שאנחנו מדהימים וכולם שונאים אותנו כי אנחנו מדהימים, לי זה נראה מביך. במקום לרדת לשורש הבעיה הדי ברורה עם מדינת ישראל שהיא גורמת לכל הצרות (העובדה שיש פלסטינים) הוא מדבר שטויות ומנסה להתחמק מהדיון שלו נוח לו להכנס עליו
admin אתה עצוב ומביך אחי. יש לך חשיבה של אדם ששונא את עצמו , אתה חושב שאם לא היה ישראל לא הייתה אנטישמיות ? אתה מגוכך ועצוב
admin מה הסיבה שתהיה נגד הפאקינג מדינה שלך