או שיש שירים/אלבומים ספציפיים שכן רק?
בכל שיר שמתנגן ,אחרת אין ככ טעם להאזין כי זה חלק מהחוויה
קורא קורא..
לא
לפעמים מנסה להתרכז בהם אבל לא נותן להם חשיבות כל עוד הם לא צורמים לי
כן
לעיתים רחוקות
כאילו פתחתי על טיפאב (לא שהיה צריך הבנתי הכל לפני רק משמיעה), דום ואייספ רוק. יותר מכך זה כזה מיותר, אני יודע אנגלית
admin תשמע אתה זיין מוח חחחחחחח
admin עאלק הבנתי הכל משמיעה אני מת לך תעבוד על מישהו אחר יש כלכך הרבה מושגים שמתקשרים רק לתרבות שלהם שאין מצב שהכרת
אני מנחש אותן ואז מגלה שלא לכך התכוון המשורר אבל במוח שלי המילים נשמעו יותר טובות ונכונות
מנסה לקלוט משמיעה לרוב אבל תכלס תלוי באיזה סגנון של שירים שירים אמנים ואלבומים שאני יודע שהליריקה שלהם ברמה אז אני בודק ואם זה סתם באנגרים או אמנים שהליריקה שלהם לא הדבר הכי קריטי אז לא ואם יש דברים שאני תופס משמיעה שנשמעים לי מעניין אז בודק גם במילים
רק של קול/קנדריק/ג'ואי/אנדרסון לפעמים דרייק אבל רק בשביל לראות אם בגדול הוא השתפר בכתיבה הכללית ואני כמעט תמיד רואה שיפור אצלו
לאחרונה קראתי ליריקה של איגור וקיבלתי שבץ מוחי והינדלתי שצריך לקרוא מילים רק לאמנים מסויימים
NiggorColgate זה ברור לגמרי שאתה לא תתחבר ללירקס של איגור בשום צורה
רק אם אני אוהב שיר
אם הן מעניינות אז כן
בדרך כלל זה נובע מזה ששיר תקוע לי בראש ושאני לא מצליח לזמזם אותו כמו שצריך בגלל שאני לא יודע תמילים טוב
רק כשאני מרגיש שאני מפספס משהו מבחינת משמעות, לרוב מבין את כל מה שאומרים
בשיר רנדומלי ממש לא אבל אם זה שיר שאני בא אליו עם ציפיות כלשהן של אמן שנחשב די לירקלי אז כנראה אני אפתח
תמיד כן אלא אם זה איזה קארטי שממלמל שטויות
Nowhere2go בוכה ריל גם אחרי שעברתי על כל הליריקה פעמיים לא הבנתי הכל
Nowhere2go הבנתי את מה שחשוב משמיעה, מסר, על מה השיר מדבר וכל זה. סלח לי אבל לקרוא את כל הפירושים פשוט מרדים אותי, לא מעניין אותי שזה רפרנס לשורה של אייס טי למשל
וזה לא קשור לדעת אנגלית אני קורא מילים גם בשירים בעברית