חלאס עם האשכולות הארוכים שלכם רוצה לדבר רק על הסינגל הזה בלי לגלול למטה מאה שנה + כותרות לא ענייניות
ronen "this song is parodying guys who stalk and annoy women
pretty sure he’s clowning on the straights and you’re too dumb to comprehend so you think he’s legit singing about a girl he likes"
פיו מדים
תתחילו לפתוח אשכול חדש לכל שיר וכל פעם שקורה משהו כמו המסורת
RUNAWAY_ איזה תגובה מטומטמת
RUNAWAY_
המנון טאמבלר?
זה בדיוק הכיוון של טיילר שאני אוהב
אהבתי
מזכיר לי את איגור
זה טוב אבל כל כך שונה מלאמברג'אק מעניין איך יהיה האלבום
nivmm לאמברג'ק היה בינוני זה הרבה יותר טוב
nivmm בדיוק כמו שWhats Good שונה מרוב איגור או Who Dat Boy שונה מרוב פלאוור בוי הוא תמיד עושה את זה
RUNAWAY_ מסכים
RUNAWAY_ לאמברגק הרגיש כמו איזה בונוס טראק שטיילר עשה בטייק אחד עם וייבים של וולף זה 100% לא יהיה אלבום קונספט כמו הקודמים אם זה ככה
לא שמעתי את WUSYANAME דואו
TheStinger פיו תמיד הסינגל הראשון שלו בינוני חצי באנגר אגרסיבי כזה ואז הסינגל השני SMOOTH רצח
זה טוב הרבה יותר מהסינגל הבינוני הראשון
מת טיילר מייצר מוזיקה בנוסחאות ואתם אוכלים את זה
Cash_Carti זל אין בשיר הזה משהו חדש נראה לי עוד בגובלין היו לו שירים כאלה אפילו בבאסטרד
Cash_Carti זה נכון צורח יש לו נוסחה מסוימת, הסאונד תמיד משתנה ומתפתח אבל יש נוסחה וזה די ברור, הוא פשוט מצליח לגרום לזה להישמע חדשני אני זוכר שאחרי ההופעה שלו בלונדון שמעתי איזה שני בריטים מתבכיינים שכל השירים שלו באותו סולם
Cash_Carti אני מת מהעריכה
Cash_Carti מה כפת לי הוא טוב
שראפרים אחרים ימצאו נוסחה טובה ואני אקשיב
אתה מתכוון לאמברג׳ק או הנוכחי?
RUNAWAY_ מת הגזמת
שיר חמוד
חבל שמחקת טיילר באמת משחזר סאונדים
RUNAWAY_ שחזרתי כאילו שניהם מרגישים שהם ממחזרים סאונד. זה את וולף והנוכחי את איגור
קצת בחשש שהאלבום יצא איזה איגור 2 או משהו כזה אבל סומך על טיילר
TheStinger זה אירוני כי אני זוכר שהוא התלונן שכל השירים של קייטי פרי אותו דבר בזמנו