יצא היום האלבום אני בשיר רביעי ובנתיים זה מצויין
פאנטנו נתן 10
שמעתי חלק לפני כמה ימים זה נחמד אבל גם לא התעמקתי בגלל טיילר
מצחיק אגב שמכל האלבומים הטובים זה קיבל 10 הטעם של פנטנו מוזר או שיכול להיות גם אינטרסנטי רצח
שמעתי ולא כלכך התחברתי האמת
מעניין תביצה השמאלית אחי
האלבום של טיילר בטח לא רואה את זה
אל תזיינו את השכל אם הוא נתן 10 שווה לבדוק את זה
ElbGo הטעם שלו די מוזר אישית ממש לא התחברתי לזה
ElbGo כל 10 שלו חוץ מטפאב וקסג מוזר אחושרמוטה היה איזה אלבום שכל שיר 20 דקות או משהו באיזור שמעתי 5 דקות זה הרדים אותי
Ghost זה לא אומר שלא כדאי לבדוק אותו
Baxter_hameleh בעצם גם קצת התחברתי לדט גריפס
Baxter_hameleh זה שהוא אוהב זאנרים שהם לא היפהופ לא אומר שהם מוזרים
Baxter_hameleh די לחפור הבנתי שאתה לא אוהב אותו כל אלבום שהוא נתן לו 10 מוכר ומוערך גם אם אתה ספציפית לא רואה את זה ואחת הסיבות שקסג הצליח ככה זה בגללו
Baxter_hameleh הוא נתן 10 לדה מאני סטור שבאמת נחשב מאלבומי ההיפ הופ הטובים בעשור האחרון ולדות׳רס שהיה אלבום מצוין שניהם שווים בדיקה, ייאמר לזכותו שכשהוא נותן ציונים גבוהים זה לרוב לאלבומים שכן שווה לבדוק
Baxter_hameleh דותרס האלבום הכי טוב של העשור הקודם והאלבום של סוואנס גם ממש טוב
Baxter_hameleh מאני סטור מדהים
ronen איפה אמרתי את זה רונן תסביר לי הטעם שלו מוזר בלי קשר
נתתי לזה שמיעה הבוקר בעקבות ה10 לא הסטייל שלי בדכ אבל לא רע בכלל, לא יודע ככ מה לחשוב בכנות
Baxter_hameleh הנה גם עכשיו אמרת למה הטעם שלו מוזר אולי הוא פשוט אוהב זאנרים שונים ממך
ronen כן אבל למה הנחת שאני חושב שכל מה שלא היפהופ זה מוזר תגובה וואטית רצח
האלבום מטאל האקספרמנטלי הזה שהוא נתן לו 10 היה עינוי אין לי מושג איך הוא אהב את זה
הטעם שלו זה טעם של הרבה מאוד אנשים
Baxter_hameleh זאת הייתה תגובה מוגזמת אחי לא ליטרלי
לא רק הוא אהב את האלבום הזה הרבה מאוד אנשים אוהבים אותו
Baxter_hameleh אתה לא אוהב פוסט רוק או נויז רוק והוא כן אז הוא יכול להעריך את מה שאתה לא זה פשוט מאוד זה כמו שאני אתחיל לדבר כמה ברוטל דת' מטאל נשמע כמו חרא ברור שזה ישמע לי כמו חרא אני לא אוהב כל מה שקשור לז'אנר הזה אז במקום לזיין את השכל על הטעם שלו פשוט אל תכתוב כלום כי זה מיותר ומה שעוד יותר מצחיק זה שאתם בטוחים שהוא ממציא את הטעם שלו כדי שיחשבו שהוא מיוחד באמת
Baxter_hameleh הוא אהב את זה כי הוא לא שומע רק היפ הופ..
Baxter_hameleh זה כל הקטע של טעם שונה במוזיקה דפאק
ronen האמת שראיתי אנשים ממש מכריחים את עצמם לאהוב דברים מסויימים בגלל שפנטנו נתן לזה 10 מושפעי פנטנו זה דבר מוזר
אשמע את החדש אולי זה טוב