@RUNAWAY_ @Z_SILVERMAN
העיקר אותי אתה לא מתייג אה היום שמעתי חלק מהאלבום
Arad18 שמעתי בינתיים רק שירים בודדים שלו טבה אבל אני מודע לזה שהוא בין הראפרים הטובים אי פעם חייב לשמוע את האלבום ואת ההוא שליים אוהב ופוד אנד ליקור ומיקסטיפים ולחרוש עליו..
Nights אני צריך לשמוע את דה קול זה שיר מגניב מאוד
Nights הנדלת. מיקסטייפים שלו זה משהו שגם אני צריך לשמוע בהזדמנות אבל תשמע את האלבומים שלו הם משוגעים והזכרת לי לשמוע את האלבום הזה לא זוכר אם שמעתי אותו או שלא ככה או ככה לא זוכר ממנו כלום
Arad18 מחזק
Arad18 שמעתי את האלבום וזה אדיר רצח הוא פופי כזה כמו פוד אנד ליקר ולא כמו פריז טוקיו ודה קולסט אבל יש לו קונספט משוגע מזכיר קצת את בורן סינר של קול אבל רמה אחת מעל בכל אספקט לופה יודע לסחוב אלבומים ארוכים
אהבתי הוא רצחח צריך לשמוע את הקלאסיקות של לופו מתישהו אני מת על ההופעה שלו ב touch the sky
משוגע אני חןלה על האלבום הזה
וזה אחד השירים שאני הכי אוהב שם באנגר מטורף יגואט
RUNAWAY_ שמעתי את זה אתמול פעם ראשונה ונשבר לי המוח
האמת שומע את זה שוב ושוב ומרגיש שהוא היה צריך לשנות את הפלואו שלו קצת אבל עדיין שיר אש עריכה - תגובה מביכה
לא הינדלתם ש Tetsuo & Youth האלבום הכי טוב שלו
Pretty_Flacko ריל וואן
Pretty_Flacko אין שאלה זה כמה רמות מעל כל מה שהוא הוציא
יגואט עוד מעט תצא גבר במנילה
Z_SILVERMAN 🍬🍖🤞🏽😍
Zehavi אין על ה2 הראשונים והמיקסטייפים זה הסטייל המקורי של לופה
T&Y גואט אבל אין לו קשר ללופה הישן
לדרוגס וייב יש יותר קטעים שמזכירים את לופה
עכשיו שומע פוד אנד ליקר אחרי מלא זמן שלא הוא באמת אחד מהגואטים חבל שוואט אנטישמי
Arad18 דרוגאס וויב הזה אלבום ארוךךךךך כל שיר מעל 6 דקות והוא 24 שירים נראה לי אין לי כוח לשמוע אלבום כזה
Arad18 הוא לא אנטישמי למה אתם תמיד אומרים את זה 💀
Nights תחלק לשניי שמיעות אני שמעתי אותו בנסיעה פעם ראשונה ככה שזה היה לי פחות קריטי אבל גם כשאני חוזר אליו אני כמעט ולא שומע אותו באופן מלא
Nights לאט לאט שמע את קינג נאס שיר טופ 1 שלו