כותרת. אני צריך מלא שיט ונמאס לי מקסטרו חשבתי לנסות את אסוס אבל קצת risky להזמין מהאינטרנט לא?
לא ריסקי פשוט תזמין את המידה שלך אלא אם כן רשום שהגזרה שונה
Nowhere2go יוצא יותר משתלם מלקנות בקניון?
ואת כל הבגדים שלי אני קונה מהאתר של קנייה ווסט
RapIsPac עזוב משתלם לא משתלם פשוט תקנה בגדים שאתה אוהב ואם אתה קונה מאסוס תקנה מהחנות הבריטית שהיא הכי זולה בדרך כלל ויש לך את הקוד IL17 שמביא לך הנחה של 17 אחוז
גם אני מתכנן להזמין מאסוס חולצות בקרוב, מקווה שהמידה תתאים. יש לך שם תמונות של מישהו שלובש את הבגדים וכתוב מה הגובה והמידה שלו אם אני לא טועה אז אתה יכול בערך לראות איך ישב עלייך
אני קונה בגדים בקניונים מה שאני מוצא בכלל שאני אוהב, 972 וחנויות באינטרנט
rondonumbanine
972 זאת לא החנות הזאת בתל אביב של ילדי הייפ? אני חותר לשאלה אם זה יקר..
ניסיתי כמה פעמים מאסוס וכמעט תמיד הבגדים לא ממש התאימו בסוף והייתי צריך להחזיר
מעדיף לקנות בקניון ככה אתה לא צריך להיות במתח מה תקבל
הייתי קונה פעם הרבה מאסוס אבל עכשיו רק מדי פעם. טבה אני מזמין הרבה פעמים מרצ' של אמנים שאני אוהב זה להיט. חוץ מזה בד"כ זארה זה ה go to האוטומטי שלי.
+שווה לבדוק חנויות כמו סניקרבוקס / פלאשבאק באיזור דיזינגוף שיש להם אחלה דברים די מיוחדים
++יש כל מיני brands מקומיים שיש להם דברים מגניבים אבל קשה לאתר כאלה בד"כ. Vlada אחלה דוגמה לזה
God טבה אני מזמין הרבה פעמים מרצ' של אמנים שאני אוהב זה להיט.
מאיפה?
God מחזק את סניקרבוקס חנות מעולה יצא לי לקנות שם נעליים פעם אחת
את האמת מחזק את אסוס אתר ממש טוב אתה רושם שם את המידות שלך ואז זה אומר לך על כל פריט לבוש מה מתאים לך יש סיכוי קטן שיצא משהו גדול או קטן עליך לי רק בחולצה אחת פספסתי אבל כל שאר הדברים היו בדיוק המידה, חוץ מזה בכללי שיוצא לי להסתובב בחנויות אז שם אני קונה בעיקר בנייק/מאניה ג׳ינס
RapIsPac מהאתרים הרשמיים שלהם. לאחרונה הזמנתי של after hours ושל אלפרדו
אגב גם ל YG יש קו אופנה מדהים לדעתי
יד שנייה
כל השאר חרא!
Cash_Carti כע זה החנות הזאת ולא זול שם
קונה בעיקר בחנויות בגדים של רשתות ארציות כמו ברשקה זארה פול אנד בר אלה הכי סבירות במחירים נורמליים ושיש לי בעיר. באסוס אני מפחד להזמין בגדים שהם לא חולצות כי אפילו בחנות רגילה אני לא מסתדר עם מכנסיים ונעליים
אסוס, נוטפורסייל (בעיקר דברים של פלז'רס), וינטג' שיט יד שנייה, כל מיני מותגים כמו דיקיס, פטגוניה, אדידס, ואנס וכו' מידי פעם מפנק את עצמי בהייפ שיט אבל כבר לא קרה הרבה זמן