האוזניות שלי פח אשפה וכבר אי אפשר להשתמש איתן אז אני מחפש עכשיו אוזניות איכותיות בשביל לשמוע מוזיקה (עדיפות לאוזניות אלחוטיות), לגבי מחיר אני מוכן עד 400. אשמח להמלצות ממכם כי אני ממש לא מבין בזה 🎵
...
אם אתה רוצה באמת איכותיות מתחת ל400 עדיף לא ללכת על אלחוטיות. אתה רוצה שיהיו בתוך האוזן או מעל האוזן? אם אתה מתכוון לצאת איתם מהבית אז אין לי ממש מושג, אבל אם אתה רוצה אוזניות לבית הaudio technica mx40 ממש טובות לשמיעת מוזיקה מניסיון אישי. יש עוד כמה אוזניות מתחרות במחיר הזה
RapIsPac לא מעוניין אבל תודה על ההצעה למה כמעט ולא השתמשת בהם בסוף?
ronen מעדיף אלחוטיות אבל העיקר בשבילי שהם יהיו איכותיות לשמיעת מוזיקה, וכן אני כן אצא עם אוזניות מחוץ לבית אז אני לא מעוניין באוזניות גיימר כאלה
מצטרף לשאלה
יש לי את הsamsung galaxy buds שהן אלחוטיות וקטנות, אני ממש ממש שמח איתן. פעם הן עלו 500 שקל אבל עכשיו אני רואה שאפשר לקנות אותן חדשות ב300-400 שקל. לדעתי זה ממש שווה
ronen יש לי אותן.. לא עפתי.
האוזניות הכי טובות שאי פעם שמעתי בהן הן של Razer, לא זוכר מה הדגם.
אגב יש לי זוג אוזניות Sony MDR7506 אם אתה רוצה (אמזון פינקו אותי כי המשלוח המקורי איחר), מוכן להביא לך אחד במחיר חבר. כמעט שלא השתמשתי בו. ישמצב שאפילו יש לי תקופסא שלו המליצו עליהן מלא באינטרנט אז בגלל זה קניתי
RapIsPac זה האוזניות האלחוטיות היחידות שניסיתי ואני די שמח איתן, שמעתי פעם איזה חצי דקה של שיר עם איירפודס והן כן היו יותר טובות אבל לא בהרבה
יש לי את הaudio technica mx40 ואני לא משתמש בהן כבר, השתמשתי בהן כמה חודשים אבל הן במצב מצוין, גם יש לי קופסה וכל מה שהגיע איתן, אם אתה רוצה אני יכול לעשות לך מחיר טוב. אבל קח בחשבון שיש לי ראש די גדול והן לחצו לי על הראש אחרי 30-40 דקות של שימוש
Nights אז לדעתי הסמסונג באדס די טובות
הבאדס אוזניות טובות במחיר יחסית נוח אני קניתי אותם ב380 שח
חדש דנדש מזל טוב לי 🎶❤
Nights מזל טוב אח תיזהר עם הזוג הזה היה לי אוזניות דומות קל לאבד אותן
Nights תתחדש אחי אני כבר שנה איתם ומרוצה
Nights תחדש אחי, ניסיתי לחפש את האוזניות האלה במלא חנויות ואף אחד לא מוכר אותן, איפה קנית?
Erancohen אני מהאלה שמאבדים דברים 🙁 חייב לשמור עליהם טוב טוב
פאק עברו 4 חודשים זה מרגיש כאילו האשכול נפתח אתמול
ronen כן אחי אני מרגיש שכל חודש עובר תוך שנייה בכללי
DrJuice יש בהרבה תראה בזאפ, זה עולה בסביבות ה400 וקצת גם בגלל הבלאק פריידי, אני אישית קניתי בחנות "MDK"
איך הן?
RapIsPac עדיין לא שמעתי מוזיקה