ביניהם גם הבת של אולמרט, מבחיל
BlueFrozen לתמוך בחרם של בן אנד ג'ריז זה לצאת נגד ההתנחלויות זה לא עמדה קיצונית כל כך
גם זהבה גלאון ממרצ
מרצ החליקו על השכל, בחירות הבאות מצביע רק מרכז
BlueFrozen המרכז תמיד מרים את הטלפון הראשון למרצ כדי להקים את הממשלה, מפלגה שקראה לראש הממשלה אריאל שרון רוצח המונים, תמכה בעאהד תמימי ורואה את הטרור הפלסטיני כאשמתם של המתנחלים פושעי המלחמה, מפלגה שמקום 10 ברשימה שלה קרא לתלות חרדים על עמודי חשמל.
עבד עבאדי
זכויות אדם של פלשתינים חחחחח
לא הבנתי מה הבעיה להחרים אותם?
Papa להחרים את מי את בן אנד גריז או את המתנחלים
בוכה מזה שהם ניסו לפרוס את השמות של הערבים לאורך הרשימה שלא יבלטו כאילו שאנחנו לא יודעים
anonymous1 בוכההה גם לישראלים יש שמות של סטונדטים בבצלאל ואני כבר יודע איך הם נראים מבלי לפגוש אותם
KelevTov חרא מפלגה, בחירות הבאות מצביע למנהיג הכי מרכז\ליברלי\ביטחוני שיש
לא מכיר שם אחד פה
BlueFrozen מה זה יעזור אם מרצ תהיה תמיד בממשלת מרכז, הממשלה היחידה של המרכז שמרצ לא הייתה שם זאת הממשלה של אהוד אולמרט.
ROPE אם אני לא טועה אחד החתומים על המכתב היה מקום 10 במרצ וקרא לתלות חרדים על עמודי חשמל, סוג כזה של בני אדם הם כנראה רוב חותמי המכתב הזה.
KelevTov אני צריך מפלגה עם אידיאוליוגיות חברתיות כמו של מרצ אבל לא חשיבה ביטחונית מפגרת כמו שלהם
והעבודה לא מספיק ליברלים כמו מרצ, מצד שני מרצ יותר מדי ליברלים שהם עשו CHANGE TEAM
BlueFrozen מרב מיכאלי לא מספיק ליברלית? היא מנהיגת העבודה הכי ליברלית שלהם, בלי קשר מקום 7 אצלהם זאת ימ"ש אבתיסאם מרעאנה שרוצה להשמיד את זכרון יעקב ומתגאה בכך שבצפירת השואה היא ממשיכה את חייה כרגיל בנסיעה כשהיא שמה שירים באוטו.
בדיעבד עלה ירוק היה סוג של מפלגה כזאת, חבל שרק מה שהם ידעו להציע זה קנאביס ואיכות הסביבה
BlueFrozen בעלה ירוק היו שמאלנים קיצונים (מוסי רז) וימנים קיצוניים (רועי עידן) אין למפלגה הזאת מה להציע חוץ מויד בייסיקלי.
KelevTov צריך להקים מפלגה חדשה, גשר הייתה אמורה להיות כזאת אבל אורלי לוי אבקסיס מחליפה דעות כמו מצעים למיטה
BlueFrozen אני בעד להקים מפלגת מרכז-ימין (לאומית וליברלית) לא ביביסטית שתעשה פה ניקוי אורוות וכמובן תאשר קנאביס לשימוש חופשי בלי שמועצת השורא תחליט מה יעשו אזרחי ישראל היהודים.
BlueFrozen באיזה עולם אתם חיים שמצעים למיטה זה דוגמא למשהו שמחליפים הרבה? לי עדיין יש כתמי דם מכיתה ה
KelevTov הכי טוב בתכלס
BlueFrozen לא אבל רק לחדד, אני גם נגד הערכים החברתיים של מרצ.
על פי המצע שלהם (2013) אתה לא תוכל לקנות קוטג' בפחות מ-10 שקל, אתה חייב לדווח למדינה על כל פרוטה שאתה מרוויח ולשים בכלא חצי שנה משהו שהחזיר בתשובה קטין ללא נוכחות הוריו.